Hava Durumu

HENTBOL DAHA BÜYÜK HEDEFLER

Yazının Giriş Tarihi: 28.03.2024 06:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 06:09

Dün Kadınlarda 1. Lige Yükselme maçları vardı ve final günüydü. İki gün boyunca oynanan Play-off maçlarında her iki maçtan da galip ayrılan ve 1. Lige birinci olarak adını yazdıran takım Antalya Kepez Belediyesi oldu. Seneye bu takımları 1. Ligde belki de bir sonraki sene Süper Ligde seyredeceğiz. İçinde geleceği parlak, yetenekli oyuncular var.

Ben buradan bu takımı yaratan sevgili Sertan Sarpaş 'a sevgilerimi ve tebriklerimi sunuyorum. Ellerine, emeklerine sağlık Sertan.

Ancak arkadaşlar, Sertan hentbola öyle zaman ve emek sarf ediyor ki az sonra yazacağımı okuduğunuzda siz de benim gibi kendisini iki kez tebrik edeceksiniz. Çünkü Sertan bu sene Okullu Yıldızlar Şampiyonasında da takımını birinci yapmayı başardı. Ne güzel bir başarı, ne güzel bir gurur, değil mi? Aynı sene gelen şampiyonluklar... Hem de kız çocuklarıyla...

Sertan! Bu takım, bu şampiyonluklar için ne kadar çaba verdiğini tahmin edebiliyorum. Evinden, sevdiklerinden çok sahalarda ve takımla zaman geçirmissindir.

Ama biliyorum ki şu güzel kupa herşeyi unutturmuş ve herşeye değmiştir. Çünkü hani senin de bildiğin bir hikaye vardır ya! Çocuk annesine bir hediye kutusu verir ancak hediye kutusu boştur. Annesi içinin boş olduğunu söylediğinde çocuk, "Olur mu!" der. "Ben onu öpücüklerle doldurdum."

İşte Sertan bu kupa da senin ve takımın teriyle dolu. Ve bu kupa sen daha çok ter akıttığın için senin ellerinde...

Başarıların başarılarla, zaferlerle taçlansın Sertan. Önce seni kocaman tebrik ediyorum, daha sonra da tüm takımı ve bu yolculukta senin yanında kim varsa ve sizi kim desteklediyse, herkese tek tek teşekkür ve tebrik ediyorum.

Daha büyük hedeflere buluşmak üzere...

Yolunuz açık olsun Sertan.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.