Hava Durumu

Vestel Venus Sultanlar Ligi Başlıyor

İLK MAÇ 18 EKİM'DE

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2017 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2017 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Vestel Venus Sultanlar Ligi Başlıyor

Vestel’in ev sahipliğinde Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, Milli Takımlardan ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, Vestel Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek kulüpleri temsilen birer sporcu, medya spor müdürleri ile bir araya geldi.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile teknoloji devi Vestel arasında gerçekleştirilen iş birliğinin ikinci senesine başlandığı ve 2017-2018 sezonunda yapılacak çalışmalar hakkında bilgilerin verildiği toplantıda; voleybola ilginin artması ve medyada daha çok yer alması için görüş alışverişinde bulunuldu.

Türkiye’nin en başarılı spor branşı bayan voleybolunda sezon 18 Ekim’deki ilk hafta maçlarıyla başlıyor. Vestel ve TVF arasındaki iş birliğinin ikinci yılında da Türkiye’nin en üst kadın voleybol organizasyonu Vestel Venus Sultanlar Ligi adıyla oynanacak. İlk senesi geride kalan iş birliğinde Vestel, geçtiğimiz yıl olduğu gibi voleybolun gelişmesi ve daha geniş kitlelere yayılmasında en büyük destekçilerden biri olmaya devam edecek.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne isim sponsoru olarak geçtiğimiz yıl voleybola yeni bir soluk getiren Vestel, TVF’ye ait diğer müsabakalar “Efeler Ligi”, “Kupa Voley”, “Pro Beach Tour”un resmi sponsorluğunun yanı sıra Türk voleybolunun geleceğini şekillendiren ve yüzlerce sporcunun yetişmesini sağlayan TVF Voleybol Okulları Fabrika Voleybol’u da destekliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.