Hava Durumu

Halkbank'ın Parlayan Yıldızı Efe Bayram

HIRS AZİM İNANÇ

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2021 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2021 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Halkbank'ın Parlayan Yıldızı Efe Bayram

HIRS AZİM İNANÇ

2002 Ankara doğumlu Efe Bayram. Bizler ona hırsın-azmin-inancın temsilcisi diyoruz. Halkbank takımımızda gösterdiği performansla, taraflı tarafsız tüm spor severlerin haklı beğenisini kazanan sporcumuz geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor bugün.

Sadece Ankara Voleybolu değil, Türk Voleybolu da ondan çok şeyler bekliyor. Halkbank A takımında geçen üç yıl başarıları da beraberinde taşıyan Bayram, sporcu bir babanın oğlu olmanın avantajını da en iyi kullananlardan. Sporcu bir babaya sahipseniz eğer o özel rehberiniz konumundadır. Baba Barış Bayram gerek spor yaşantısı, gerek çizgisi, gerekse düşünceleriyle her zaman örnek olmuştur.  Şanslı sporcu olmak böyle bir şey olsa gerek.

Saha içerisinde hırsla birleşiyor yıldız oyuncu. Kazanmak ve başarmak yapısıyla aynı orantıda. Çıktığı her maçta oyunuyla büyülemeye devam eden Bayram'ın, milli takımımızın da gözde oyuncuları arasında olduğunu görüyoruz. Aynı çizgi, yükselen performans, kazanam duygusu, bugün Halkbank, yarin Avrupa mücadelesi neden olmasın. Gelinen nokta çok şeyleri ifade ediyor olmalı. Bizler Efe Bayram'ın hakettiği yerlere geleceği inancını taşıyoruz. Yüreğimiz seninle genç adam, desteğindeyiz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.