Hava Durumu

Gençlerbirliği Voleybol Play-Of'ta

Gençlerbirliği 2.lige Koşuyor

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2016 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2016 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Gençlerbirliği Voleybol Play-Of'ta

ÖZGÜR KOLUKISAOĞLU MESAJI

2015-2016 sezonunda Bayanlar Voleybol 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ekibimiz; sezonun sona ermesine 1 maç kala, 15-16-17 mart tarihlerinde Ankara oynanacak olan yarı final Playoff müsabakaları öncesi grup maçalarını 17 maç sonunda 36 puan toplayarak grubunu 3. olarak tamamlamayı başarmıştır.Bu zorlu süreçte emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim.

Başta Kulüp Başkan'ımız sayın İlhan Cavcav'a geçirmiş olduğu bay-pass ameliyatı sonucunda tüm ekibim adına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Gençlerbirliği Spor Kulübü olarak, voleybol branşının açılmasında ve buralara gelmesinde, aldığımız bütün başarılı sonuçların ve galibiyetlerimizin altında imzası bulunan, 2 sezondur hiçbir desteğini bizlerden esirgemeyen, bizlere güvenen ve karşılaştığımız sorunlarla ve problemlerle başa çıkabilmeyi öğreten, yeri geldiğinde bir abi, yeri geldiğinde bir baba, yeri geldiğinde ise bir dost,arkadaş yakınlığını bizlerle paylaşan, amatör branşlardan sorumlu As Başkan sayın Merdan HÜRMEYDAN'a sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.Ayrıca Gençlerbirliği Spor Kulübü idari işlerden sorumlu As Başkan sayın Arif ÖLMEZ'e yine amatör branşlardan sorumlu idareci biricik abimiz ve hocamız sayın Cemalettin SAKALLIOĞLU'na, profesyonel işlerden sorumlu Sinan TEMEL'e fikstürümüzü, fotoğraflarımızı İ,maç sonuçlarımızı ve haberlerimizi paylaşan basından sorumlu sayın Altan ALTUN abimiz ve sayın Hakan KARAKOCA kardeşimize ve daha ismini sayamadığım unuttuğum bütün kulüp çalışanlarına idareci ve yöneticilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Zor bir müsabaka evresi geçirdikten sonra grup maçalarının sona ermesine 1 maç kala, en yakın takipçimiz Maliye Okulları Spor Kulübü ile aramızdaki puan farkını 5'e çıkartarak, yarı final Playoff müsabakalarına katılma hakkı elde etmiş durumdayız.Ancak bu süreç göründüğü kadar kolay olmadı. Grubumuzda Bursa Spor gibi, voleybol branşına çok fazla yatırım yapan ve kadrosunda daha önce milli formamızı giyme ve terletme başarısı göstermiş tecrübeli isimleri bulunduran ayrıca 17 haftadır kimseye bırakın msçı set dahil vermemiş bir takım bulunmaktaydı. (Gençlerbirliği ile oynayana kadar tabi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.