Hava Durumu

Özcü '' Spor Köyü Projemiz Hızla Sürüyor ''

2024 YILINDA TAMAMLANACAK

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 23:55
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 08:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Özcü '' Spor Köyü Projemiz Hızla Sürüyor ''

SPOR KÖYÜ PROJEMİZ HIZLA SÜRÜYOR

Kazan Belediyespor Kulübü Başkanı Altuğ Yücelen Özcü, sporankara.org haber sitesine özel açıklamalarda bulundu. Kazan ilçemizde yapımı hızla devam eden SPOR KÖYÜ projesinde sona yaklaştıklarının mesajını veren Özcü, bugüne kadar sporun içerisinde olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini söyledi.

Spor Köyü projesi'nde Belediye Başkanı Serhat Oğuz'un hassasiyetle davrandığını, spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam ettiğini de sözlerine ekleyen Özcü '' Gelecek nesillere daha fazla spor alanı bırakmak amacıyla sürdürülen çabaların değerli olduğunu düşünüyoruz. Yaklaşık 80 bin mt2 alanı Kazan ilçemize kazandırmanın onurunu taşıyoruz. Bu alan içerisinde, çok amaçlı spor salonu, iki kapalı halı saha. Bir açık bir kapalı Bocce sahası. Bir sentetik Futbol Sahası, Sokak Basketbolu, Plaj Voleybolu, Tenis Kortu, Badmington Sahası alanları olacak.

SPOR KÖYÜMÜZ de geleneksel oyunların oynanacağı alan, çocuklara yönelik mini gösteri alanı, bisiklet ve yürüyüş yolları, oturma alanları ile yeşil alanları yer alacak. Spor anlamında bir cazibe merkezi olacak Spor Köyü alanında vatandaşlarımız, pikniklerini yaparken çocukları da spor yapma olanağına sahip olabilecek. 

Pek çok spor branşını, bireysel ve takım sporlarını bünyesinde bulunduran, akıllı bina yönetim konseptiyle planlanmış, amatör ve profesyonel sporcu yetiştirme akademimizin bitiminin 2024 yılı içerisinde tamamlanacağını söyleyebilirim. Sevincimizin tarifi yok. Geleceğimiz gençlerimize bırakılan her mirası önemsiyoruz.. En büyük amacımız çocukların geleceği ve sağlıklı bir nesil yetiştirmek için spor yaptırmak olacaktır. Başta Belediye Başkanımız Serhat Oğuz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum '' diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.