Hava Durumu

Kulüplerimiz Hasan Kartal Ev Sahipliği'nde Buluştu

İFTAR YEMEĞİNDE BERABERDİK

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2024 09:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Kulüplerimiz Hasan Kartal Ev Sahipliği'nde Buluştu

ANKARA AMATÖR SPOR CAMİAMIZ İFTAR YEMEKLERİMİZDE BİRARAYA GELDİ

Federasyonumuzun, hoşgörü ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayı dolayısıyla birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlediği ve geleneksel hale getirilen iftar yemeklerimiz Başkan Vekilimiz Sayın Hasan Kartal’ın ev sahipliğinde Kartallar Holdingde gerçekleştirilmiştir.

813 kişinin katılımıyla altı gün süren iftar yemeklerimizde yaptığı konuşmalarda Federasyon Başkanımız Murat Kandazoğlu, “ Yine bir ramazan ayında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bize her ihtiyacımız olduğunda kapılarını açan Hasan Kartal Başkanımıza teşekkür ediyorum. Biz büyük bir camiayız. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz zamanlara çok güzel işler başardık ve bu gücümüz sayesinde bundan sonra ki süreçte de hep birlikte çok daha güzel ve büyük işler başaracağımıza inanıyorum” diyerek tesislerle ilgili Büyükşehir Belediyesi ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi sundu.

İftar yemeklerimize ev sahipliği yapan Başkan Vekilimiz Hasan Kartal’da konuşmasında ; “ Bugün sizlere bir kez daha ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutuyum. Biz büyük bir aileyiz. Ramazan ayındayız. Böyle günlerde bir araya geliyoruz, görüşüyoruz. Bu da beni mutlu ediyor. Hepinizin şimdiden Ramazan Bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Geleneksel İftar Yemeklerimize, üye spor kulüplerimizin değerli Başkanlarının , yöneticilerinin, antrenörlerinin yanı sıra Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ankara Kent Konseyi Kırsal Kalkınma Başkanı Ömer Şan, TASKK ve Ankara ASKF Kurucu Başkanı Rıza Sümer, TFFHGD Ankara Şube Başkanı Suat Onay ve Kurul Üyeleri, TÜFAD Ankara Şubesi Başkanı Dr. Atilla İbrahim Yüce ve Genel Sekreteri Metin Bostanoğlu, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Ankara Şube Başkanı Dilaver Gürbüz ve Kurul Üyeleri, 3. Bölge Merkez Hakem Kurul Üyesi Eğitim Sorumlusu İbrahim Çınar ve değerli Basın Mensupları katılmışlardır.

Federasyonumuzca İftar yemeklerimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran tüm paydaşlarımız ile konuklarımıza, kulüp başkanlarımız ile yöneticilerimize, antrenörlerimize teşekkür ederiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.