Hava Durumu

Alabıcak '' Tüm Maçları Kazanmak İstiyoruz ''

HADEF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Alabıcak '' Tüm Maçları Kazanmak İstiyoruz ''

Sporankaraorg Başkan Hikmet Alabıcak Ziyareti

Ampute Süper Ligde Alves Kablo fırtınası esmeye devam ediyor. Son oynadıkları Pendik karşılaşması ile devreyi nağmağlup kapatan Başkent temsilcisi'nde moraller en üst düzeyde. sporankara.org haber ekibi olarak Başkan Hikmet Alabıcak'ı makamında ziyaret ederek görüşlerini aldık. Bakın neleri bizlerle paylaşıyor Başkan Alabıcak.

Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü Başkanı Hikmet Alabıcak, “ Öncelikle hoşgeldiniz. Alves Kablo Futbol Kulübü olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Takımımıza gelince, sezon başı koyduğumuz hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerlediğimizi söyleyebilirim. Bizler burada bir aile ortamında çalışıyoruz. Hırsı disiplini ciddiyeti asla bırakmayan futbolcularla birlikteyiz. Çalışırken ilkelerimizi asla unutmuyoruz. İlk yarı oynadığımız tüm maçlarımızı kazandık. Iyi futbol oynuyoruz, mücalemiz ise övgüye değer. Alves Kablo olarak son üç yılda yakaladığımız başarıyı üstüne koyarak sürdürüyoruz. Verilen emeğin karşılığını alıyoruz diyebilirim. Geçen sezon kazandığımız Türkiye kupası ise çok şeyleri anlatıyor. Alves Kablo sadece Ankara için değil bugün Türkiye'nin de gurur kaynağı konumundadır. Yaptığımız her konuşmamızda Rahmi hocamıza şunu söylüyoruz. Süper ligde şampiyon olmak yetmez, şampiyonlar liginde ses getiren bir takım olmalıyız. Kurulan güçlü kadronun her türlü zorluğun üstesinden geleceğine inancımız tam. Başarının yan faktörleri var tabi. Bizler sporcularımızla sadece futbol arenasında beraber değiliz, onların aileleri sağlıkları sorunlarında da beraberiz. Önceki sezon kalecimiz Bülent'in geçirdiği hastalığı unutmadık. Hepimiz seferber olduk, morali maneviyatı sporcumuzla paylaştık. Bu konuda benimde unutamadığım günler oldu. Kendimde hastalığım sırasında mücadele ederken çok şeyleri yaşadım. Arıyorsunuz kimler yanınızda kimler değil, sonuç ise sizde kalıyor. Bu anlamda sporcularımızın yanında olmak, iyiyi kötüyü onlarla paylaşmaktan asla kaçınmıyoruz. Her maçta onların yanındayım. Gerektiği zaman deplasmanlarda oluyorum. Bazen antrenmanlara gidiyorum. Futbolu yaşıyoruz, hep beraber hep birlikte. 

İkinci yarıya gelince. Kısa bir dinlenme süresinin ardından antrenmanlarımıza başlayacağız. İlk üç maçımıza baktığımızda Gebze, Konya ve Şahinbey takımlarıyla oynuyoruz. Tek isteğimiz bu periyodu kayıpsız geçerek yolumuza coşkuyla devam etmek olacaktır. Kalitesine inandığımız bu güçlü kadro ikinci yarıda fırtına gibi esmeli. Çok çalışmalyız, daha önümüzde yapacak çok işimiz var. Ayrıca sporcularımız Milli takımımızın önemli bir bölümünü oluşturuyor. Buda bizler için sevindirici bir durum. Milli takımımızda da başarılı olsunlar onur duyarız. Alves Kablo olarak Ampute Futbola verilmesi gereken değerin her dönem yanında olacağız. Türkiye futbolu Avrupanın zirvesindedir ve bu zirvede hepimize ayrı ayrı sorumluluklar düşmekte. Alves Kablo olarak sporu ve sporcuyu desteklemek, ülkemize ve insanımıza katkıda bulunmak için tüm çabamızı sarfedeceğimizi  ayrıca ifade etmek isterim '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.