Hava Durumu

Bitlis Kadın Futbol Takımı Hedefler

BİR KULÜPTEN DAHA FAZLASI

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Bitlis Kadın Futbol Takımı Hedefler

Bitlis Kadın Futbol Takımı

Başkanlığını Ankafa futbolunun yakından tanıdığı Bitlis'li iş adamı YSC GRUP yönetim kurulu başkanı Yasin Can'ın yaptığı Bitlis Kadın Spor Kulübü, kentin tek kadın futbol takımı konumunda. Kentte bu spora ilginin artmasını sağlayan Bitlis Kadın Futbol Takımı; lise öğrencileri, lise mezunu ve beden eğitimi spor yüksekokulunda eğitimini sürdüren kızlardan oluşuyor. Kadın futbolcular haftada 4 antrenman yaparak çalışmalarını sürdürüyorlar.. 22 kişilik kadrosuyla 3. lig Birinci grup'da mücadele eden mavi beyazlı ekip'te olası hedef, Bitlis'i Kadın Futbolu'nda en iyi şekilde temsil etmek olacak. 

Kadınlarda Futbol Oynar

Kadınlar yapamaz diyorlar ama onlar erkeklerden daha iyi top oynuyorlar. İmkan verildiği zaman neleri başardıklarını hep beraber görebiliyoruz.  Türkiye Kadın Futbolu'nda hızla koşmaya devam ederken Bitlis Kadın Futbol Takımı ise bu konuda büyük bir çaba içerisinde. Kulüp Başkanı Yasin Can ve Gençlik ve Spor Müdürlüğünün destekleriyle beraber her geçen güçlendiklerini görüyoruz. 

Bir Kulüpten Daha Fazlası. 

Kadın Futboluna verilen değerin önemini vurgulayan Kulüp Başkanı Yasin Can, aynı zamanda eğitim ve kültür konularında hassasiyetle davrandıklarının altını çiziyor.  Bölgede bulunan kadınlara saygınlığı arttırmayı  da amaçladıklarını belirten Yasin CAN, bu hayalinin küçüklüğünden bu yana geldiğini söylüyor. Bu yıl orta sıralarda yer alan Bitlis Kadın Futbol takımımız yeni sezona yeni hedeflerle girecek. Altyapı ise bu hedeflerin başında yer alıyor. Sonrası ise takımı üst liglere taşımak. Çalışmaların özveri disiplin ve sevgiyle sürdürüldüğü takımda teknik heyet ve sporcular memnun görünüyorlar. Yeni yılda Bitlis Kadın Futbol takımımızın takibinde olacağız.

Başarılarınız daimi olsun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.