Hava Durumu

Bağlumspor Patalya Kampı'nda

ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2016 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2016 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Bağlumspor Patalya Kampı'nda

Ankara futbolu bölgesel amatör lig temsilcisi Bağlumspor'da çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yaptığı transferlerle ligin iddaalı takımları arasında gösterilen yeşil beyazlılar'da hedef en iyisi olmak.

Kızılcahamam Patalya tesisleri'nde devam eden kamp dönemi sırasında sporankara.ıorg spor sitesine bir açıklama yapan teknik patronu Serdar Şeker '' Bu sezon birbiririnden değerli oyuncuları bünyemize alarak ne kadar iddaalı olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Zorlu bir maraton bizleri bekliyor. Oyuncularım zorlu geçececk maratonu farkındala ve kendilerine düşenin en iyisini yapma çabasındalar. Şu ana kadar yapılan tüm antrenmanlarda futbolcularımın gösterdiği hırs ve istek umutlarımızı daha da artırıyor. Onursal başkanımız belediye başkanı Mustafa Ak desteğiyle yanımızda. Keza Başkanımız levent Kızılalp ve çalışma arkadaşları tüm mesaisiyle aramızdalar. Bir yanda taraftarın takımlarına olan heyecanı, kısacası Bağlum'da yok yok gibi. Bizlerde takımımıza sunulan bu görkem'in en yukarıya taşınması gerektiği konusunda hem fikiriz, bakalım her şeyin hayırlı olsun '' diye konuştu.

İşte Bağlumspor 2016 / 2017 sezonu takım kadrosu

Teknik Patron:  Serdar Şeker

Yrd Antrenör : Ramazan Korkmaz Kaleci Antrenörü: Mahmut Kılınçarslan

Futbolcular: Emre Mutluer, Uğur Şeker, Yavuz Gündüz, Mustafa Kaynak, Doğan Karataş, Ümit Gedik, İbrahim Demir, Hasan Cebe, Ümit Öztürk, D.Ali Durmuş, Selim Aydoğan, Emrehan Koşmaz, Gökay Öztürk, Doğacan Göllü, Zeki Bekler, Barış Küçük, İbrahim Karakuş, Anıl Berat, Oğuz Erdem, Hasan Ilıca, Hüseyin Güner, Cansın Denizli, Şevki Koç, Adeç Çolak, Onur Ömer 1998 ve Mücahit 1999 gençleri ile Bağlumspor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.