Hava Durumu

1926 Polatlı Yöneticisi Murat Külat

MÜKEMMEL BİR SEZON OLDU

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
1926 Polatlı Yöneticisi Murat Külat

KÜLAT '' HER ŞEY DAHA BİTMEDİ ''

Ankara futbolu amatör lig temsilcisi 1926 Polatlı belediyespor yöneticisi Murat Külat, mükemmel bir sezona imza attıklarını, ancak her şeyin bitmediğini, en büyük sevincin son düdük çaldığı'nda yaşanacağını söyledi. Final grubu'nda oynanan ilk karşılaşmadan galip gelmelerinin önemli olduğunu'da sözlerine ekleyen vefakar yönetici '' Başta belediye başkanımız Mürsel Yıldızkaya, başkanımız Hüdaverdi Yavaş ve biz çalışma arkadaşları elimizden gelenin fazlasını yapmak için buradayız. Bu sezon tarihe damgasını vuracak bir sezon yaşıyoruz. Tüm isteğimiz bundan sonraki tüm karşılaşmalardan başarıyla tamamlayarak Polatlı'mıza başka bir şampiyonluk hediye etmek olacaktır. Lig karşılaşmalarını zirvede geçtik, sırada final grubu var.

TAFAFTARIMIZA HEDİYEMİZ OLSUN

Bugün yönetici olarak bizler, sahada futbol oynayan sporcularımız ve teknik heyetimiz değil, tribünde bizleri sezon boyunca destekleyen taraftarımız bu başarıda söz sahibidirler. Tribünlere baktığımızda Polatlı adına yaşanan sevincin anlamı değeri nasıl anlatılabilir ki ?. Ve ben spor sayfanız aracığınızla buradan şampiyonluk kupasını taraftarımıza hediye ettiğimizi özellikle denklare etmek istiyorum, sağolsunlar varolsunlar '' diye konuştu.

 

SPORANKARA TEŞEKKÜRLER

Ayrıca amatör futbol liglerinin ve spor'un  takipçisi önemli değeri sporankara.org spor sitesi ve Metin Karagöz hocamızı desteklerinden dolayı tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.