Hava Durumu

Yenimahalle Belediyespor Fırtına Gibi

GALİBİYET MORAL TAZELEDİ

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 07:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 07:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Yenimahalle Belediyespor Fırtına Gibi

Yenimahalle Süper Lige fırtına gibi döndü

Yenimahalle Belediyespor, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne verdiği uzun aranın ardından parkeye fırtına gibi döndü. 10. hafta erteleme maçında sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk eden Başkent temsilcisi, rakibini 39-30 mağlup etti.

Dünya Hentbol Şampiyonası için milli takımlarına giden oyuncuları nedeniyle, 3 maçı ertelenen ve süper lige hasret kalan Yenimahalle, aldığı galibiyetle puanını 12’ye çıkardı.

Yenimahalle hentbolla özlem giderdi

THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı, Okan Yurt ve Abdullah Özdeniz hakem ikilisi yönetirken, Yenimahalle Belediyespor mücadeleye Isabella, Fatma, Gülsüm, Kati, Valeria, Radojevic ve Olga yedilisiyle çıktı.

60 dakika boyunca sahada oldukça baskın bir oyun sergileyen mavi beyazlılar, adeta hentbolla olan özlemini giderdi. Maça oldukça hızlı başlayan Yenimahalle, gerçekleştirdiği hızlı hücumlarla rakip kalede etkili olurken, İzmir defansını çaresiz bıraktı. Oyunun temposunu bir an olsun düşürmeyen Başkent temsilcisi, ilk yarıyı 19-14 önde bitirdi.

İkinci yarıya kontrollü başlayan Yenimahalle Belediyespor, rakibinin hatalarını değerlendirerek farkı açtı. Takım olarak sahaya iyi yayılan ve taktik disiplinini elden bırakmayan mavi beyazlılar, Radojevic, Olga ve Ceylan’ın gol yollarındaki üstün performansıyla karşılaşmadan 39-30 galip ayrılmasını bildi.

Muhteşem üçlü

Yenimahalle Belediyespor, İzmir engelini farklı geçerken Radojevic, Olga, Ceylan üçlüsü performansıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Rakip filelere toplamda 25 gol bırakan muhteşem üçlü parmak ısırttı. Radojevic 10, Olga 8, Ceylan 7 kez fileleri havalandırarak galibiyette öne çıkan isimler oldular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.