Hava Durumu

Türk Hentbolu'nda Gülay Türk Gerçeği

O EN İYİSİ

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2021 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2021 22:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Türk Hentbolu'nda Gülay Türk Gerçeği

İMZALAR ŞAMPİYONLUĞA ATILDI

Türk Hentbolu'nda Gülay Türk gerçeği tarihe yazılmalı. Yıllarını verdiği Hentbol sevdasına, her çıktığı maçta oynadığı muhteşem oyunuyla cevap veren yıldız oyuncu, övgülerinde sahibi oldu. Egospor takımına geldiği ilk yıl atılan imza şampiyonluğunda habercisiydi sanki. Önce 2.lig şampiyonluğu, ardından Kadınlar 1.lig şampiyonluğu. Söz vermişti gönül insanı, başarılar gelmeliydi. O bugün verdiği sözü yerine getirmenin gururu içerisinde ve  '' MUTLUYUM '' diyor.

BAŞARISINI ÖDÜLLERLE TAÇLANDIRDI

Hentbol sevgisini gönüllere taşıyan milli oyuncu, başarılarını ödüllerle taçlandırdı. Aldığı tüm ödüller hak ederek alınmıştı.  Bugün Cebeci Yaşar Sevim Spor Salonunda bir kez daha gördük ki, o en iyisiydi. Taraflı tarafsız herkes büyük bir hayranlıkla izledi usta oyuncuyu. Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek birde gole imza attı ki, değmeyin keyfine gitsin. Zamanlama kontrol isabet, bizler buna golün ta kendisi diyoruz. Maçın başından sonuna kadar takımını bir maestro gibi yöneten kaptan, mücadelesi ve mükemmel oyunu ile gözlerimizin pasını da silmeyi ihmal etmedi. O Türk Hentbolunda unutulmazlar arasındaki yerini çoktan almıştı bile. Alkışlar Gülay Türk'e geliyor.

BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

'' Hep beraber başardık '' diyor büyük kaptan. Şampiyonluğa koşarken verilen emeklerin unutulmaması gerektiğinden dem vuruyor. Akın Hondoroğlu ve çalışma arkadaşlarını, Kaan Saylan, Ahmet Şaylan ve ekibini, gönül birliği yaptığı sporcu arkadaşlarını, tabi dualarını eksik etmeyen taraftarlarını bir kez daha hatırlatıyor '' Biz çok büyük bir aileyiz ''. 

Alınteri hedefini buldu. Onlar 1 yıl boyunca çalışmalarının karşılığını takımlarını şampiyonluğa taşıyarak aldılar. Süper lige hoşgeldin EGOSPOR. Emeği geçen herkesi  tebrik ediyoruz, sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk oldu. Ankara Hentbolu gurur duymalı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.