Hava Durumu

Hondoroğlu '' Her Branş'ta Başarı İstiyoruz ''

GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMALIYIZ

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2020 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2020 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Hondoroğlu '' Her Branş'ta Başarı İstiyoruz ''

MİLLİ SPORCUMUZ KULÜP BAŞKANI

Dünyanın en prestijli vücut geliştirme yarışmalarından sayılan NAC Universe 2010'da kainat ikinciliği kazanan milli sporcumuz Akın Hondoroğlu ilklere imza atan Kulüp Başkanı konumunda. sporankara.org haber ekibi olarak son günlerin yükselen yıldızı Egospor Kulübünü ziyaret ederek özel bir söyleşide bulunduk. İşte o söyleşi ve geriye kalanları siz spor severlerimizle paylaşıyoruz. 

Akın Hondoroğlu '' Egospor Kulübü olarak 30 branş ve 7800 lisanslı sporcumuzla Türk sporunda önemli bir konumda olduğumuzu söyleyebilirim. Öncelikle milli sporcu olmak avantajı da beraberinde getiriyor. Buradaki hedefimiz bu avantajı lehimize çevirerek arzu ettiğimiz sonuçları yakalayabilmektir. Sporun içerisinden gelmek bu güzelliği birlikte yaşamak demektir. Bugün baktığımızda gerek sporcularımız, gerekse antrenörlerimiz olsun nelere ihtiyaç duyuyorlar neleri istiyorlar çözebiliyorsunuz. Bu spor dünyasında az görülen bir durum. 

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın gücünü yanınızda hissedebilmek farklı bir duygu. İşte bu gücü de yanımıza alarak Egospor Kulübümüzü önce ülkemizde, sonrasında Uluslararası arenada Avrupa, dünya ve olimpiyatlarda zirveye taşımak en büyük hedefimiz olacaktır. Son günlerde alınan başarılı sonuçlar emeğimizin karşılığıdır. Hentbol dalını zirvede tamamladık, keza Basketbol, Wushu ve Bilek Güreşin'de yukarılarda olan bir Kulübüz. Ve diğer branşlarda elimizden gelenin en iyisini hayata geçirmek durumundayız, daha da ötesi gövdemizi taşın altına sokmaya kararlıyız. Söz konusu gençlerimiz olunca yapamayacağımız hiç bir şey yoktur. Kötü alışkanlıklar hepimizin düşmanıdır, onları bu düşmanla tanıştırmamak adına mücadelemizi en sert şekliyle sürdüreceğiz. Sporun hayatımızın bir parçası olduğu gerçeği her alanda karşımıza çıkmaktadır. Egospor Kulübü olarak spor iyiye güzele doğruya imza atmaya kararlıyız'' diye konuştu.

Ziyaretimiz sırasında Başkan Hondoroğlu ile birlikte olan Egospor yönetim kurulu üyesi ve Hentbol takımı sorumlusu Kaan Saylan'sa yaptığı konuşmasında '' Tüm branşlarda zirveyi hedefleyen bir yönetime sahibiz. Bu sezon Hentbol dalını yenilgisiz şampiyon olarak tamamladık. Ancak bitmedi, sırada bir üst lig şampiyonluğu var. Başkanımız Hondoroğlu ile yaptığımız görüşmede '' Sonuna kadar yanınızdayız '' mesajıyla şimdilerde daha da güçlüyüz. Ankara keyifle izleyeceği bir takıma hazır olsun, geliyoruz '' diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.