Hava Durumu

Hondoroğlu '' Bir Kupa Daha İstiyoruz ''

BAŞARILARA KOŞUYORUZ

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2020 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2020 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Hondoroğlu '' Bir Kupa Daha İstiyoruz ''

HER MAÇ BİR FİNAL

Ankara Hentbolu Kadınlar 1.lig temsilcisi Egospor, aldığı başarıları sonuçlara bir yenisini daha eklemek niyetinde. Her maçın bir final oduğu ligde lider konumda bulunan sarı siyahlılar hedefe koşuyor. 6 maç 6 galibiyet, zorlu Araç Belediyespor karşılaşması öncesi Egospor Kulübü sosyal tesislerini ziyaret ederek devam eden sezonla ilgili görüşlerini aldık. İşte ziyaretten geriye kalanlar.

BAŞKAN AKIN HONDOROĞLU '' Geçen sezon yaşadığımız şampiyonluğun coşkusunun hala devam ettiğini söyleyebilirim. Hentbol branşında Başkentimize farklı bir heyecan getirdiğimizi düşünüyorum. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurarak çıktığımız başarı yolculuğunu daha da yukarılara taşımak niyetindeyiz. Bugüne kadar yapılan çalışmalar ve geldiğimiz noktanın son derece önemli olduğu aşikar görünüyor. Yönetim olarak gerek teknik heyetimize, gerekse sporcularımıza olan güvenimiz her geçen gün artmaktadır. Burada sorumluluğu hep beraber taşıyoruz, ben sen o yok biz varız. Umuyoruz bu güzel yolculuğun sonu şampiyonluk olacaktır '' BİR KUPA DAHA İSTİYORUZ '' diye konuştu.

ŞUBE SORUMLUSU KAAN SAYLAN  '' Egospor olarak amacımız Hentbol branşını istenilen yere taşımaktır. Geçen sezon başkanımıza verdiğimiz sözün ardından hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz. Bizler takım olarak taşıdığımız sorumluluğun farkındayız ve her müsabaya bu duygular içerisinde çıkıyoruz. Sezon başı yapılan transferlere baktığınızda bu konuda ince eleyip sık dokuduğumuzu göreceksiniz. Hata yapma lüksümüz asla yok. Disiplini ve çalışma azmini elden bırakmadan kazanma duygusunu da yanımıza alarak bu zirve yolculuğunu layık olduğu yerde tamamlamak istiyoruz. Egospor bunu başaracak kalite ve güçtedir '' diye konuştu.

TEKNİK PATRON AHMET ŞAYLAN '' Öncelikle böylesine özel ve güçlü bir kulüpte çalışmak herkese nasip olmaz. Antrenör arkadaşlarımla birlikte Egospor Kulübünde görev yapmanın bizler için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Hentbol branşının Başkent temsilcisi olmak işin bir başka güzel yanı. Egospor da yok yok adeta. Bizlere sunulan imkanlar dahilinde sporcularım ve arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Rehavetin asla olmadığı bu ligde umud ediyorum son gülen Egospor olacaktır. Şu ana kadar olumlu bir tablo çizdik, ancak yetmez ipi göğüsleyene kadar aynı çizgide hareket etmek durumundayız '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.