Hava Durumu

Hondoroğlu '' Başarılara Yelken Açıyoruz ''

SPOR EKİP İŞİDİR

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2020 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2020 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Hondoroğlu '' Başarılara Yelken Açıyoruz ''

BAŞKAN HONDOROĞLU TAKIMININ YANINDA

Hentbol Kadınlar 1.ligde evinde Mudanya Belediyespor takımını ağırlayan Egospor, mükemmeli oynadığı maçta kazanan taraf oldu. Karşılaşmayı izleyenler arasında Kulüp Başkanı Hondoroğlu'da vardı. sporankara.org haber ekibi olarak kısa sohpetin arkasından, p.tesi günü gerçekleştireceğimiz ziyaret için randevumuzu alarak başarılar dileyip Başkan Hondoroğlu'nun yanından ayrıldık. 

EGOSPOR ZİYARETİ

Sezonun ilk karşılaşmasının ardından Başkan Hondoroğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni sezon'la ilgili görüşlerini aldık. İşte o ziyaret ve geriye kalanları siz spor severlerimizle buluşturuyoruz. 

HONDOROĞLU '' HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK ''

Alınan galibiyetin çok şeyleri de beraberinde taşıdığını görebiliyoruz. Hani derler ya, nasıl başlarsa öyle biter misali. Hedefini zirve olarak belirleyen güçlü ekip'te moraller en üst düzeyde. Başkan Kondoroğlu '' Hedefimiz şampiyonluk '' mesajının ardından bakın neleri bizlerle paylaştı.

HONDOROĞLU '' Öncelikle tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz. En büyük temennimiz liglerin Fair-Play tadında yaşanmasıdır. Egospor olarak hedefimizi şampiyonluk üzerine kurduk, başarılara yelken açıyoruz. Önceki sezon kazanılan şampiyonluğun övgüye değer olması çıtamızı yükseltmemizin en büyük nedenidir. Bu sezona gelince: geçen yıl ki kadromuzdan tecrübeli isimler Gülay, Berfu ve Funda'yla tekrar anlaştık. Dış transferde Hatice Işık Çankaya Eğitim, Müteber Albayrak Bolu Belediyespor, Merve Bayrak Görele Belediyespor, Aysu Köylü Anadolu Üniversitesi, Gökçe Göksel Ankara 1910, Burcu Yavaş Çankaya Eğitim, Yasemin Kaya Mardin Büyükşehir, aramıza katılan oyuncular oldular. Alt yapımızdan ise, Tuğba Nur, Sıla Acele, Emine Eda, Açelya Kaya, Öykü Doğa, Buse Dündar, Hatice Karataş, Olgun Hayat'ı A takımımıza aldık. Baktığımızda güzel bir mozaik oluşturduğumuzu söyleyebilirim. Yıllardır sporun içerisindeyiz ve sloganımız her dönemde'' Spor Ekip İşidir '' olmuştur. Hentbol branşımızda işinin ehli Kaan Saylan kardeşimiz var. Bugün tüm tecrübesiyle takımımıza büyük güç katmaktadır. Keza antrenörümüz Ahmet Şaylan, ustalığı hırsı ile takımımızın bir başka itici gücü konumundadır. Bizlerse yönetim olarak elimizden gelenin daha fazlasını verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Zorlu bir sezon yaşanacak. Kimse size bir şeyleri vermez, siz alırsınız. Şampiyon olmak istiyorsanız eğer, çok çalışıp disiplin tarafında tavizsiz olmak durumundasınız. Prensipler sporun vazgeçilmez unsurlarıdır. Baktığımızda her şey lehimize görünüyor. Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'ın '' Sonuna kadar desteğinizdeyim '' mesajını asla unutmadan, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Sezon sonunda gülen taraf Egospor olmalıdır. Tekrar söylüyorum, çok çalışmalı ve disiplini elden bırakmamalıyız. Teknik heyetimize, sporcularımıza güvenimiz tamdır. İnşallah her şey istediğimiz gibi sonuçlanacaktır '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.