Hava Durumu

Egospor Söz Vermişti Bir Kere

YENİ LİGDE YENİ MÜCADELE

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2021 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2021 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Egospor Söz Vermişti Bir Kere

BİRLİKTE BAŞARDILAR

Sezon başından bu yana Egospor takımımızın takipçi olduk bizler. İkinci ligde yaşanan şampiyonluğun ardından,  sporankara.org haber sitemiz tarafından yılın ödüllerine layık görülmüştü güçlü ekip. Verilen plaketlerin ardından bir konuşma yapan Başkan Hondoroğlu, Hentbol branşına yapılan yatırımların ciddi boyutlarda olduğunu, bu yatırımların uzun süreli olması gerektiğini, yeni sezonda bir şampiyonluğa daha müzelerine götürmek istediklerinin altını çizmişti. Onursal Başkan Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın selamlarını da getiren Hondoroğlu, Mansur Yavaş Başkanın kendilerine verdiği desteğin oldukça önemli olduğunu da ifade etmeyi ihmal etmemişti. Şampiyonluğu bir kez daha müzelerine taşımayı başaran Egospor'da bayram havası yaşanıyor bugün. 2020 yılı en iyiler şölenimizde 4 ödüle daha layık görülen Egospor yeni ligine moralle gidiyor, şampiyon söz vermişti bir kere.

SÜPER LİGE HOŞGELDİN EGOSPOR

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin yeni ekibi Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü oldu. Kadınlar 1.ligde oynadığı tüm karşılaşmalarda heyecanı ve coşkuyu parkeye taşıyan sarı siyahlılar, sezonun bitimine haftalar kala şampiyonluğu garantilemenin onurunu yaşıyorlar. Kadın Hentbolunda yeni oluşumu ve yatırımları ile dikkat çeken EGO Spor gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek ilk lig takım konumunda. Sezon başı kurulan güçlü kadro, mücadeleden hırsından disiplinden taviz vermeden yolculuğunu sürdürmüştü. Şampiyonluk şarkıları söyleniyor bugün. Başkent'in ikinci takımına övgüler yağıyor. Süper ligde yeni hedef ilk 4 içersinde yer alarak Avrupa Kupalarına katılmak olacak. Hentbola ciddi yatırımlar yeni sezonda da hız kesmeden devam edecek. 

YÖNETİM KURULU

Onursal Başkan Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kulüp Başkanı Akın Hondoroğlu,

Taner Özgün, Kaan Saylan, Muharrem Eren.

TEKNİK KADRO: 

Ahmet Şaylan, Vural Ünalan, Mustafa Özer, İlker Kurtulmuş, Kayhan Hondoroğlu

ALTIN KIZLAR

Gülay Türk, Betül Demirci, İlke Şen, Gökçe Göksel, Merve Bayrak, Berfu Şaylan, Funda Baş, Yasemin Kaya, Aysu Köylü, Burcu Yavaş, Muteber Albayrak, Eda Nur Özsoy, Hatice Işık, Hatice Karataş, Olgun Taşkale, Tuğba Nur Efe, Sıla Acele, Buse Dündar, Açelya Kaya, Öykü Harmancı, Songül Şimşek, Deniz Dumanlı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.