Hava Durumu

Ankara Egospor Yöneticisi '' Kaan Saylan ''

BİRLİKTE MÜCADELE EDELİM

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2020 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2020 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ankara Egospor Yöneticisi '' Kaan Saylan ''

Ankara Hentbolu Kadınlar 2. Lig B grubu temsilcisi Egospor yöneticisi Kaan Saylan, dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu Coronavirüs salgınıın tüm yaşamı olumsuz şekilde etkilediğini, bu tehlikeden bir an önce kurtumak için hep birlikte mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğunu da sözlerine ekleyen Saylan  '' Önce sağlık gelir. Kaybedilen canlar hepimizin üzüntüsüdür. Umuyorum ülkemiz bu salgından an az hasarla ayrılacaktır. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun, hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum '' diye konuştu.

Topladığı 20 puanla grubu lider olarak tamamlayan Ankara EGO’da, takımları için yaptığı değerlendirmesinde ise şu sözlere yer verdi.

Kaan Şaylan, “ Öncelikle tüm sporcularımızı ve teknik heyetimizi yürekten tebrik ediyorum. Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor Kulübü olarak Play-off’a grubuna lider olarak gitmenin onurunu taşıyoruz. Yönetim olarak baktığımızda ise arkamızda büyük bir gücün olduğunu söyleyebilirim. Sayın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a ve Kulüp başkanımız Akın Hondoroğlu’na bu konuda teşekkür ediyoruz. Takım kadromuzu genç ve tecrübeli isimleri bir ararya getirerek oluşturduk. Onların bilinçli, ahlaklı ve çalışkan sporcular olması da işin bir başka güzel yanı. Şu anda ülkemizde virüsün hızı yüksek düzeyde, tamamen kontrol altına alındığı zaman çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz. Ben buradan tüm takımlara başarılar diliyor ve ülkemizin yaşadığı olumsuz durumdan bir an önce kurtulmasını temenni ediyorum '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.