Hava Durumu

Yasin Can '' Spora Desteğe Varım ''

SPOR YAŞANTIMIZIN BİR PARÇASIDIR

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 08:36
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 08:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Yasin Can '' Spora Desteğe Varım ''

CAN '' SPOR VAZGEÇİLMEZ TUTKUMUZDUR ''

2020 yılı spor şölenimize ödüller sponsoru olarak katkı sağlayan, iş ve spor dünyasının tanınmış ismi, YSC Grup yönetim kurulu başkanı Yasin Can'ı makamında ziyaret ederek - Yılın Özel Ödülü - plaketimizi takdim ettik. İşte o ziyaret ve sohpet sonrası konuşulanları siz spor severlerimizle paylaşıyoruz.

Yasin Can '' Öncelikle sporankara.org haber sitenizin Ankara sporuna sağladığı katkıyı keyifle takip ettiğimi söyleyebilirim. Kim spor adına bir şeylere imza atıyorsa bu övgüyle karşılanmalıdır. Bugün ziyaretimize gelerek şahsımı memnun ettiniz. Spor şöleninize o gün İstanbul'da olmam dolayısıyla katılamadım. O coşkuyu yaşamayı inanın ki çok isterdim, inşallah bir başka sefere.

İŞ HAYATINI SORDUK ?

Bundan tam 25 yıl önce Ankara'ya geldik ve burada olmaktan son derece mutluyuz. Doğup büyüdüğümüz yer Bitlis ve Başkent isminin özel bir yeri var bizde. 3 kuşağın temsilciyiz. 1948 yılında temelleri atılan şirketimizin Dede ve Babamızın verdiği mücadeleyi 1997 yılında devralmış bulunuyorum. Önce 4 şirketimiz vardı, bugün gelinen noktada YSC GRUP bünyesinde 16 firmanın sahibiyiz. 2 sektörden 8 söktöre, % 450 büyümeyle yolculuğumuza başarıyla devam ediyoruz. Tam 8 sektör ( Dış Ticaret, Gümrükleme, Makina, Mağazacılık, Otel, Savunma Sanayi, Kimya ve Tarım) alanında faaliyet gösteriyoruz. Ayrıca 9. sektörde YSC Yurt içi ve Dışı Kargo hizmetlerinde çalışmalarımızı 1 yıldır sürdürüyoruz. YSC GRUP uluslararası kurumsal bir firmadır. Ve bu önemlidir ki, ülkemizde kredi kullanmayan ender firmalardan biriyiz. Öz kaynaklarımızı kullanarak büyümeyi tercih ediyoruz. 24 ülkede ofislerimiz yer alıyor ve bu sayının artırılması konusunda büyük çabalar içerisindeyiz. 300 çalışanımızla birlikte verdiğimiz mücadelenin başarıyla devam etmesi ayrıca gurur kaynağımızdır ve şunu ifade edebilirim, YSC Grup itibarlı bir firmadır.

PEKİ SPOR BAŞKANIM ?

 '' Spor hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır. Spora ve sporcuya verdiğimiz değerin her dönemde arkasında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Geleceğimiz gençlerimiz adına katkı sağlamağı önemsiyoruz. Destek çok şeyleri de beraberinde taşıyor. Coşkuyu, sevgiyi, birlikteliği bir bütün olarak yaşıyorsunuz. Bugün Eryaman Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımımızın ana sponsoruyuz. Ayrıca Bitlis Kadın Futbol takımımızın başkanlığını yürütüyorum ve tüm desteğimizle yanındayız. 2020 yılında 70 yakın kulübümüze sponsor olarak katkılar sağladık. 2021 yılı içerisinde bu katkılarımız devam edecektir. Tabi ÖZTAŞ SPOR KULÜBÜ Voleybol takımımız, tüm çalışmalarımızı tamamladık ve yakında start alıyoruz. Hemen akabinde hedeflerimiz doğrultusunda ÖZTAÇ SPOR AKADEMİLERİNİ hayata geçireceğiz. Bu konuda görüşmelerimizi tüm hızıyla sürdüyoruz. Tesisleşme adına son aşamadayız. Yerin alınmasının ardından 2 yıllık süre sonrasında tamamlanacak olan  Akademimiz, 3000 öğrenciye hizmet verecek duruma getirilecektir. Sporcularımız okullarımızda eğitim görecek ve spor yaşamlarını burada sürdüreceklerdir. Yatılı okul, birbirinden değerli öğretmenlerimiz, eğitmenlerimiz, yemekhanemiz, salonlarımız ve aklımıza gelecek tüm güzellikleri birleştirerek iyilere imza atmayı düşünüyoruz. Ve hayalimiz tabi, Öztaç spor akademileri sadece ülkemizde değil uluslararası arenada da yerlerini alacaklardır. Hedefler asla bitmemeli. Ysc grup olarak isteğimiz, elimizden gelenin daha fazlasını yapabilmektir. Spora desteğe varım '' diye konuştu.

sporankara.org başarılar diler 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.