Hava Durumu

Trt Eryamanspor Kulübü Ziyareti

ÖDÜLÜMÜZÜ TESLİM ETTİK

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2021 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2021 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Trt Eryamanspor Kulübü Ziyareti

Hafta sonu Trt Eryamanspor Kulübümüzü ziyaret ederek, sporankara.org haber sitemiz tarafından 2020 yılı ödüller şölenimizde yılın özel ödülüne layık görülen Erdal Aydar başkanımıza plaketini teslim ettik. 

CIVIL CIVIL YÜREKLER

Ziyaretimiz sırasında yeni kurulan Trt Eryamanspor Kulübü kız futbol okulunun antrenmanını seyretme fırsatımız oldu. Pırıl pırıl kızlarımız büyük bir sevinç içerisinde, Işık hocalarıyla antrenmanlarını sürdürürken yaşanan büyük coşkunun da tanığı olduk bizler. Kenarda sporcu aileleri, içerde cıvıl yürekler. Trt Eryamanspor güçlü bir aile olmuş. Halı sahaların açılmasıyla birlikte hızlanan spor okuluna her geçen gün katılımın artması ise başkan Aydar'ı son derece sevindiriyor olmalı. Tablo mükemmele koşuyor diyebiliriz.

ÖDÜL SIRASINDA BAŞKAN AYDAR'I YANLIZ BIRAKMADILAR

Erdal Aydar başkan spor şölenimize cenazesinden dolayı katılamamış, sporankara ekibi olarak bizlerde bugüne randevu almıştık. Antrenmanı seyrettik, sıra plaketimizi vermeye geldi. Ancak ne mümkün, kızlarımız birden bire başkan Aydar'ın etrafını çevirerek fotoğrafın birlikte çekilmesi konusunda israrcı oldular. Çok sevdiği çocukları kıramayan Aydar'ın sevinci ise yüzündeki tebessümden belli oluyordu sanki. Spor kulübümüzde çayımızı içtik, ardından koyu bir sohpet ve sonrası ayrılık zamanı. Haftaya pazar günü diğer spor okulları ziyareti ve sporcuların tanıtımız için sözümüzü verdik ve yola koyulduk. Trt Eryamanspor kulübümüzün bir kez daha misafiri olacağız.

Başarılar başarılar sporankara.org 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.