Hava Durumu

Soner Cengiz '' Spor Hayatımızın Bir Parçası ''

HER ZAMAN VARIZ

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2020 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2020 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Soner Cengiz '' Spor Hayatımızın Bir Parçası ''

İş siyaset ve spor dünyasının sevilen ismi Pidosanspor Kulübü Başkanı ve Aaskf Teşkilatlanma Sekreteri Soner Cengiz'i makamında ziyaret ederek hoş bir sohpet gerçekleştirdik, işte o saatler ve konuşulanları siz spor severlerimizle paylaşıyoruz.

Aynı zamanda Büyükşehir Meclis üyesi olan Soner Cengiz, önceki günlerde Başkent’teki amatör spor kulüplerinin sorunlarını, dertlerini, gönüllü kahramanlarını gündeme taşımış, 265 amatör spor kulübü adına  Büyükşehir ve ilçe belediyelerinden yardım talebinde bulunmuş, Meclis'e verdiği önerge ise oy birliğiyle kabul edilmişti. 

İŞTE O SÖYLEŞİDEN GERİYE KALANLAR

Soner Cengiz '' Spor hayatımızın bir parçasıdır. Bugüne kadar sporun içerisinde olduk , gücümüz yettiğince de olmaya devam edeceğiz. Dün neleri savunduysak bugünde aynı düşünceleri savunuyoruz, yarin de düşüncelerimiz değişmeyecektir. Var olan değerlerimizi korumak zorundayız. Geleceğimiz gençlerimiz adına verilen mücadelede tüm yaşananlar baba evlat, abi kardeş şefkatinde olmalıdır. Amatör sporların asla maddi bir karşılığı yoktur. Aldığımız en büyük haz sporcularımızın bizlere verdiği manevi değerlerdir. Alınan her galibiyet sonrası yaşanan sevincin, kazanılan madalyalar ardından yaşanan o coşkunun bir tarifi olamaz. Onlar bizim çocuklarımız gençlerimiz, doğrular konusunda hiç bir taviz vermeden topluma faydalı birer birey olmaları için tüm varlığımızla savaşmalıyız. Evet amatör sporları sürdürebilmek her geçen gün zorlaşıyor. Gönüllü kahramanlar artık yorgunlar. Süratle desteğe olan cesur yüreklere moral verme zamanı şimdi. Bu değerlere ne kadar nefes aldırabilirsek bizlerde bir o kadar nefes alacağız. Bunu başarmanın bir tek yolu var, bu savaşı herkesin kalbinde hissedebilmesidir. Belediyelerimiz, Stk lar, iş adamlarımız ve daha fazla spor gönüllüsü bu arenada ki yerini almalıdır. Saygıyı sevgiyi unutmadan yolumuza devam etmeli, sporun örf adet ve kurallarını yerine getirmeliyiz diye konuştu.

Yaklaşan AASKF seçimleri ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Cengiz '' Hakedenin kazanacağı bir seçim olacak. Bugün mevcut yönetimdeyiz ve Murat Kandazoğlu başkanın mücadelesini sonuna kadar savunuyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. Dünyayı ve ülkemizi saran corona vahşetini hep beraber yaşıyoruz. Bugünden sonra her şey daha da zorlaşacak. Hedefimiz yorulmadan bıkmadan mücadele ederek en iyisine ulaşabilmektir '' diye konuştu.

 

ANAZ '' Saygı ve Saygı ''

Sohpet saatimizde Başkan Cengiz'in yanında olan Site Zaferspor Kulübü Başkanı Fatih Anaz ise kısa konuşmasında '' Cengiz Başkanımız değerler konusundaki düşünceleriyle önemli bir noktaya parmak bastı. Saygı her zaman olmalı, eğer sevgiyi de baraberinde taşıyorsak değmeyin keyfine. Amatör sporların karşılığı zor demektir, bunu bilerek davranmalı ve buna göre hareket etmeliyiz '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.