Hava Durumu

Soner Cengiz Amatörün Dünyasına Renk Getirdi

KONUŞULMASI GEREKENLER KONUŞULDU

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2020 08:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2020 08:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Soner Cengiz Amatörün Dünyasına Renk Getirdi

KEYİFLİ BİR PROGRAM İZLEDİK

Dün akşam Klasspor Tv de bir keyifli programı daha geride bıraktık. Moderatörlüğünü Volkan Yıldırım'ın yaptığı programın konuğu, amatör spor dünyasının vefakar ismi Pidosanspor Kulübü Başkanı, Aaskf Başkan Yardımcısı Soner Cengiz oldu. Birbirinden değerli konuları, birbirinden değerli açıklamalarıyla beraberce izledik. Onlar gerekenleri konuşurken bizler duymamız gerekenleri duyduk. '' BELEDİYELERİN TAKIMLARI OLMAMALI '' o ilçede bulunan tüm takımlar belediyelerindir açıklamasıyla yüreğimize su serpen Cengiz, önce futbol takımlarının deplasmana giderken kendilerine tahsis edilen otobüs konusunda verilen mücadelenin değerli olduğunu, ancak Büyükşehir Belediyesinin Kulüplere yapılması gereken ayni ve nakdi yardım konusunda çabalarının henüz bir sonuca ulaşmadığını sözlerine ekledi.

Amatör sporların sadece futboldan ibaret olmadığını da dile getiren Cengiz, Pidosan Kulübünde Bocce dalında ülkemize şampiyonluk kazandıran sporcusu Necla Şahin'den övgüyle bahsederken, gençlerimize imkan sağlandığında neleri başarabileceklerini akıcı bir dille anlatmayı ihmal etmedi. Spor kulüpleri olarak bir şeyleri yoluna sokmak istiyorsak birlik ve berberlik içinde olması gerektiğini de üstüne basarak söyleyen Cengiz, amatör kulüplerin neredeyse yok olmak tehlikesiyle karşı karşıya kaldıklarını, bu konuda yetkili mercilerin süratle harekete geçmeleri gerektiğini, belkide sonrasında geç kalınmış olunacağını hatırlatmayı unutmadı. Aaskf seçimleri adına sürecin uzayabileceğini, ancak sonuç ne olursa olsun şayet seçim yapıldığı takdirde kazanan isme mutlak destek verilmesi gerektiğini de net şekliyle konuştu. Kandazoğlu yönetiminin elinden gelen çabanın fazlasını gösterdiklerini de söyleyen Cengiz, Aaskf nun Taskk  da bulunan parasının hızla iade edilmesinin doğru olacağını, burada mühim olan şahıslar değil kulüplerdir ve onların yaşatılması adına çabuk kararların verilmesi gerekmektedir, diye konuştu.

Teşekkürler Klasspor Tv Bülent Atlas, Volkan Yıldırım ve Soner Cengiz Başkan. Ülkemizde üvey evlat muamelesi gören amatör sporun sorunlarını öylesine güzel ifade ettiniz ki bu sayfadan sizlere Ankara adına teşekkür ediyoruz, iyi ki varsınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.