Hava Durumu

Sökespor Ferdi Kösem'le Koşuyor

FERDİ KÖSEM VARSA KORKMA ARKADAŞ

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 12:02
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 12:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Sökespor Ferdi Kösem'le Koşuyor

Sporankara.org spor sitemizin önceki günlerde yaptığı Ferdi Kösem haberi beğenileri de beraberinde getirmişti. Ve yanılmadık diye bir kez daha denklare ediyoruz. Ferdi Kösem Ege futbolunun önemli isimleri arasında ve takımı Sökespor'un da gözde oyuncusu konumundadır. Bornova takımına attığı golle Sökespor'a 3 puan kazandıran usta oyuncuyu bir kez daha alkışlıyor ve iyi ki varsın diyoruz.

İŞTE SPORANKARA.ORG HABER SİTEMİZİN FERDİ KÖSEM YAZISI

Türk futbolunun unutulmaz takımları'ndan Sökespor eski günlerine dönme çabası'nda. Bölgesel amatör lig 10 grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı lacivertliler üstüne koyarak koşmaya devam ediyor. Ve bu takımda öylesi bir oyuncu var ki, taraflı tarafsız tüm spor severlerin haklı beğenisini kazanmış ve gönüllerde taht kurmuş durumda. Ege futbolu'nda Ferdi Kösem farkı bir kez daha kendini hatırlatırken, yılın santraforu attığı golleriyle takımına hayat veriyor.

FOTOĞRAF HIRSIN KAZANMA ARZUSUNUN TA KENDİSİ DEĞİL Mİ ?

Bizler onun ne kadar hırslı ve kazanma arzusunun ne kadar üst düzeyde olduğunu bilenlerdeniz. Fotoğrafa baktığımızda kendi takım arkadaşları tarafından zor tutulan bir oyuncunun, rakip takım oyuncuları tarafından nasıl tutulacağını merak ediyoruz. Bu da Sökespor'un şansı olsa gerek, Ferdi Kösem'li Sökespor şampiyonluk şarkılarıyla sezon yolculuğunu hızla sürdürüken, bizlerde efsane takımın desteğinde olduğumuzu hatırlatmak istiyoruz. Başarılar Ferdi Kösem başarılar Sökespor.

haber: sporankara.org metin karagöz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.