Hava Durumu

Semih Boya Eski Futbolcu Yeni Girişimci

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2020 14:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2020 14:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Semih Boya Eski Futbolcu Yeni Girişimci

Pixdinn QR menü hayatı kolaylaştırıyor

Pandemi süreci hayatımızı değiştirdi. Yeni normalleşmeyle birlikte hayatımıza maske, dezenfektan ve sosyal mesafe gibi yeni kurallar girdi. Bir yenilik de QR menüler oldu. Pixdinn QR  Menü kurucu ortağı Semih Boya bizlere QR menü ve Pixdinn QR menünün hayatımızı nasıl kolaylaştırdığını anlattı.

Koronavirüs pandemisi ülkemizi ve tüm dünyayı etkilerken bir anda hayatımızı değiştirdi. Virüsle mücadele hayatımızın her alanında en önemli uğraşımız oldu. Kovid 19  virüsünün yayılmasının önüne geçmek için toplumsal birliktelikler, kitlesel toplantılar, spor müsabakaları ve eğlenceler iptal edildi. Restoranlar kapandı. Kısacası tüm hayatı eve sığdırdık.

Bu süreç tüm alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Dışarda yaptığımız tüm etkinlikleri evlere taşıdık. Topyekün yaptığımızı bu mücadele sonucunda virüsün yayılma hızını yavaşlattık ve hayatı aşama aşama normale dönüştürme yolunda adımlar attık. Restoranları, kafeleri açtık. Ama hiçbir şey eskisi gibi değildi tabi. Hayatımıza maske ve dezenfektanlar girdi. Aramıza da sosyal mesafe. İşte gelinen bu süreçte temas yoluyla bulaşıyı en aza indirmek için restoran ve kafelerin menüleri de dijitale dönüştü.Sahip olduğumuz teknoloji sayesinde QR menüler akıllı telefonlarımızla  cebimize girdi.

PİXDİNN QR MENÜ HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

QR menü hayatımıza çok hızlı bir giriş yaptı. Pixdinn QG Menü kurucu ortağı Semih Boya, sporcu geçmişinin sağladığı pratik zekası ve ekip ruhunu çalışma yaşamına yansıtmasıyla Pixdinn’in  hayatı daha da kolaylaştırdığını sadece bir menü olmadığını hem işletmeye hem de müşteriye sağladığı kolaylıklarla hizmeti daha hızlı ve kolay hale getirdiğini ifade ederek,

“Pixdinn ile işletmenizi birden çok yükten kurtarın. Müşterileriniz güvenle ve kolayca menünüzü görüntülesin”  diye konuştu.

Pixdinn Ekip Lideri Semih Boya,  Yazılım Geliştirici Said Yüce, Arge Direktörü Günay Boz ve Pazarlama Direktörü Fatih Akdik’le birlikte başarılı bir ekip çalışması yürüttüklerini ifade ederek hayatın zorlaştığı pandemi sürecinde hayatı kolaylaştırmak için çalıştıklarını söyledi.

PİXDİNN İLE RAKİPLERİNİZİN ÖNÜNE GEÇİN

Semih Boya, Pixdinn QR menü kullanan  işletme sahiplerinin rakiplerinin bir adım önüne geçtiğinin altını çizerek, “Pixdinn, hem işletme, hem müşteri için işletmeye kolay menü kullanımı sağlıyor. Pixdinn, özel panel sistemi ile istediğiniz zaman menünüzü düzenleyebilme özelliği sağlıyor. Pixdinn, Temassız menü ile sizi rakiplerinizin önüne geçiriyor. Pixdinn dil seçenekleri ile yabancı müşterilerinize kolay hizmet sağlıyor. Pixdinn size telefona herhangi bir uygulama indirmeden menünüzü dijitale taşıma şansı sunuyor” dedi.

PİXDİNN İŞLETME DEĞER ÖNERİLERİ

-Pixdinn ile her sene birkaç kez bastırılan yüksek menü maliyetlerinden kurtulun.

-Hijyen Konusunun Çok Önemli Olduğu Bu Dönemde Müşterinize Sağladığınız Temazsız Menü Sayesinde Müşteriniz Gönül Rahatlığı ile İşletmenizi Ziyaret Edebilsin.

- Menünüzü Dijitale Taşıyarak Rakiplerinizin Önüne Geçin.

-Servis Personelinizin İş Yükünü Azaltın.

- İşletmenizin Yoğunluk Yaşadığı Anlarda Masaya Menü GötürmeTelaşından Kurtulun ve Zamandan Tasarruf Edin.

-Müşterilerinize işletmeniz için Yöneltmek istediğiniz soruları Pixdinn içinde bulunan anket özelliği ile sorabilirsiniz.

-Müşterilerinizin işletmenizden memnun olup olmadığını Görüş ve Öneriler sayfasında yapılan yorumlarla öğrenebilirsiniz.

- Ayrıca işletmelere verilen özel panel ile İşletmede en çok görüntülenen ürünü görebilir, ön plana çıkarmak istedikleri ürünü ön plana çıkartabilirler.

kaynak: Anayurt Cevat Uğraş

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.