Hava Durumu

Ormanspor Teknik Patronu Furkan Sağlık

YILIN ANTRENÖRÜ F.SAĞLIK'TAN MESAJ VAR

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2016 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2016 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ormanspor Teknik Patronu Furkan Sağlık

sporankara.net  spor sitemiz tarafından yılın antrenörü ünvanına layık görülen Ormanspor teknik patronu Furkan Sağlık haber sitemize özel açıklamalarda bulundu. Furkan Sağlık ve işte geriye kalanlar.

FURKAN SAĞLIK '' ÖNCELİĞİMİZ SAVUNMA ''

Bu sezon takımımızı kurarken çok önemli hücum oyuncularını kadromuza dahil ettik. Maç başına ortalama 72 sayıya ulaşmamız zaten onların kalitesini ortaya koyuyor. Bu yüksek hücum özelliği olan oyuncularımıza en doğru set hücumlarını hazırlayıp onları en faydalı şekilde kullanmaya çalıştık. Bunun yanında OGM Ormanspor olarak; kendimize ''Ligin en az sayı yiyen takımı'' olma hedefini koymuştuk. Bu doğrultuda antrenman yaparak oyuncularımızın takım savunmasını öğrenemlerini, saha içerisinde aynı anda hareket edebilmelerini sağlayacak bir sistem oluşturduk.

Yaz sürecinde sistemin parçalarını çalışarak oyuncularımızı sisteme inandırdık ve ligin ilk yarısını TKBL'nin en az sayı yiyen takımı olarak bitirdik. Bu başarı oyuncularımızı sisteme daha çok inandırdı ve motivasyonumuzu arttırdı.Bizde ekip olarak bunun mutluluğunu yaşıyoruz.

ORMANSPOR KUSURSUZ BİR ORGANİZASYON

Kulüp olarak TKBL'nin en kaliteli organizasyonlarından biriyiz. Kulübümüzde bir sporcunun ve antrenörün ihtiyacı olan bütün imkanlar mevcut. Antrenman salonumuz, antrenör ofislerimiz, toplantı ve sunum odamız, masörlerimiz, kulüp doktorumuz ve herşeyden önemlisi yöneticimiz Akın ALEMDAR'ın bize sunmuş olduğu aile ortamımız mevcut. Yöneticilik tecrübesiyle bizi kontrol ederken, uzun vadeli çalışma ortamı sağlayarak geleceğe ve altyapılara yönelik daha cesur planlar yapmamızı sağlıyor.

Bizde staff olarak bu güzel aile ortamında çalışmaktan dolayı son derece memnunuz. Kulüp başkanımız sayın Yusuf  Kandazoğlu Ankara'da ki bütün maçlarımıza gelerek bizlerden desteğini eksik etmiyor. Realist yaklaşımlarıyla bizlerin ekip olarak mental anlamda tetikte olmasını sağlıyor. Bu vesileyle başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerimize tekrar teşekkür etmek istiyorum.

HEDEFİMİZ DÖRTLÜ FİNAL

Bu sezon ortaya koyduğumuz performansla dörtlü finallerin en güçlü adaylarından biri olduğumuzu düşünüyorum. Playoff eşleşmelerinde çok kuvvetli rakiplerle mücadele edeceğiz. En alttan en üste kadar bütün takımlara aynı saygıyı duyuyoruz ve maçlara maksimum ciddiyetle hazırlanıyoruz. En büyük temennim önce finallere gitme hakkını elde etmek ve ardından oraya sakatlıksız tam kadroyla gidebilmek.

TEŞEKKÜRLER

Bu sezon sporankara.net tarafından düzenlenmiş olan ''Yılın Spor Adamları Ödül Gecesi'nde şahsıma layık gördüğünüz ''Yılın Antrenörü'' ödülü için başta siz Sn. Metin Karagöz olmak üzere beni seçen tüm juri üyelerine teşekkürlerimi sunmak isterim. Böylesine güzel bir ödül almak beni son derece mutlu etti. Bundan sonraki yayın hayatınızda sizlere başarılar diliyorum.

Teşekkürler değerli hocam bizlerde sporankara.org ekibi olarak gerek size ve gerekse Ormanspor takımımıza başarılar diliyoruz.

Haber: Metin Karagöz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.