Hava Durumu

Ormanspor Kazanıyor Ankara Seviniyor

ŞANLI URFA TAMAMLANDI

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Ormanspor Kazanıyor Ankara Seviniyor

ORMANSPOR BAŞARACAK

Biribirinden heyecanlı karşılaşmaların oynandığı Ş.Urfa serisi tamamlandı. Ormanspor kazanıyor Ankara seviniyor. Yılın takımı'ndan istediğimiz sonuçlar, sırada son etap var.

Çekişmeli gwçwn son maçın Galibi OGM Orman Gençlik. TKBL Final Grubu'nun üçüncü gününde OGM Orman Gençlik, Mersin Basketbol'u 50-48'lik skorla mağlup etti. Şanlıurfa Arena’da oynanan TKBL Final Grubu'nda üçüncü gün OGM Orman Gençlik – Mersin Basketbol mücadelesiyle başladı. Karşılaşmayı 50-48’lik skorla kazanan OGM Orman Gençlik ikinci galibiyetine ulaşırken, Mersin Basketbol ilk mağlubiyetini aldı.

OGM Orman Gençlik’in yakaladığı 7-0’lık seriyle başlayan ilk çeyrek 13-11 ve ilk yarı da 32-22 Ankara temsilcisinin üstünlüğüyle geçildi. Üçüncü çeyrekte farkı koruyan OGM Orman Gençlik son periyoda 44-38 ile üstün girdi ve karşılaşmayı da 50-48 kazandı.

OGM Orman Gençlik’te Gülşah Akkaya 17 sayı- 5 ribaund ve Chanel Mokango 19 sayı- 13 ribaund- 2 asistle oynadı.

TEKNİK PATRON FURKAN SAĞLIK

OGM Orman Gençlik Başantrenörü Furkan Sağlık: “ TKBL Final Turu’nun ikinci ayağına gitmeden önce iddiamızın devam etmesi için hayati önem taşıyan bir maçtı. İlk gün ki Osmaniye Gençlik mağlubiyeti beklediğimizin üzerinde farklı bir skor mağlubiyetiyle geçince bu maça da adapte olmakta zorlandık açıkçası. Fakat takımım özellikle ikinci periyotta büyük bir karakter gösterdi ve maçın üstünlüğünü eline aldı. Teknik olarak Aisha Mohammed’e verdiğimiz 10 hücum ribaundu haricinde istatistiklerimiz çok iyi. Takımım çok iyi mücadele etti, hepsini tebrik ediyorum. Final Turu’nun ikinci ayağında biz de varız, bu onu tescilleyen bir maçtı. Rakip takımı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.