Hava Durumu

Karsspor Antrenörü Metin Karagöz

30 EKİM KARS ŞEHRİNİN KURTULUŞ GÜNÜ

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2016 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2016 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Karsspor Antrenörü Metin Karagöz

KARS SPOR KULÜBÜ MESAJI

30 Ekim Kars'ımızın kurtuluş tarihi, yeni Teknik Direktörümüz Metin KARAGÖZ'ün de doğum günüdür. (30 Ekim 1961) Bu güzel tesadüf umarız daha da anlamlı olur. Kars'ımızın kurtuluş tarihi 30 Ekim'de dünyaya gelen Metin Hocamız inşallah Karsspor'u da alt liglerden kurtuluşunu gerçekleştirir.

Karsspor Teknik Direktörü Metin Karagöz

'' Karsspor sayfasını okudum bugün ve yukarıda gördüğüm yazının ne kadar anlamlı olduğunu sizlerle paylaşmak istedim. İnsan duygusallaşıyor bir an, ne güzel tesadüfdür bu diyor kendince. 30 Ekim Kars Şehrinin Kurtuluş Günü ve 30 Ekim Karsspor antrenörü Metin Karagöz'ün doğum yılıdır. Mücadele Şehrimiz Kars, savaş ruhunun en üst seviyede yaşandığı bir şehir. Bu anlamda  bir teknik adam olarak sezona büyük bir moralle başlayacağımı söylemek isterim. 30 Ekim'in verdiği morali süratle yukarılara taşımak en büyük temennimiz olacaktır.

İNANMAK BAŞARMANIN TAMAMIDIR

Karsspor tarihine baktığımızda bugünkü bulunduğu yerle ters orantılı olduğunu net şekliyle görebiliyoruz. Ancak dün yok, bugünler ve yarinlere hazırlanmalıyız şimdi. Bugünden tez yok efsane takımımızı yabancısı olmadığı profesyonel liglere geri döndürmek asli vazifemizdir. Karsspor özünde şehrin ortak paydasıdır. Kars sevdalısı yüreklerin takımımıza sahip çıkması, bizleri desteklemesi, birlikte vereceğimiz mücadele başarıyı da beraberinde getirecektir umuyorum. Ben inanmak başarmanın yarısıdır tezini değiştirenlerdenim '' iNANMAK BAŞARMANIN TAMAMI OLMALIDIR '' diyorum. Ve hiç kimsenin şüphesi olmasın ki inançla çalışacağız yılmadan, asla vazgeçmeden. Yüreğimizi ortaya koyacağız, şampiyonluklar yaşayacağız. Şehirde bulunan tüm takımlarımızla tatlı bir rekabet içerisinde olacağız, ancak asla birbirimizin rakibi olmadan. Çünkü yarinlerde Karsspor takımımızı profesyonel liglerde temsil ederken en büyük destekçilerimiz şehrin diğer takımları olacaktır. Her takımın 10 numarasını Karspor takımımıza kazandıracağız, hiç bir yeteneği kaybetmek yok. İzleyeceğiz takip edeceğiz, gençlerimiz farkında olacaklar. Yeşil beyaz'lı sevdanın marka değerini yükselteceğiz. Bir futbol şehri olma hayalimizi gerçekleştireceğiz, inanarak söylüyorum vazgeçmek yok. Yarinlere baktığımızda bir çok futbolcunun Karsspor formasını giyme isteği onurumuz olacaktır.

Karspor sloganıyla sonlandırıyorum yazımı

'' Birlikteliğin, Beraberliğin, Dayanışmanın, Sevginin, Coşku Selinin ve Mücadelenenin ta kendisidir Karsspor. O zaman haydi bakalım rastgele olsun, yeni sezonda yeni umutlara doğru ''.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.