Hava Durumu

Kamu Turnuvaları'nda Sağlık Bakanlığı

ALİBEY YILDIRIMLA GÜZELE DOĞRU

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 21:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 21:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Kamu Turnuvaları'nda Sağlık Bakanlığı

FUTBOLUN HER YAŞTA GÜZELLİĞİ AYRIDIR

Ankara Kamu futbol turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor. Futbol hayatınızın bir parçasıysa ondan kopmanız asla mümkün değildir. Artık aktif futbol yaşantılarına son noktayı koyan futbol sevdalıları, kamu turnuvasında bir araya gelerek bir nebzede olsa özlemlerini gidermiş oluyorlar. İşte o takımlarımızdan bir tanesi de Sağlık Bakanlığı Kamu takımımız. Tecrübeli teknik adam Alibey Yıldırım, Futbolcular Mesut Arslan / Ertuğrul Erdemir / Umut Ülger / Oğuz Cesur / Gökhan Biçkur / Osman Gürel / Miraç Aslan / Ferhat Mamur / Ahmet Küçükoğlu / Arif Kemer / Özcan Kılınçkaya / İbrahim Ekici / Selami  Mert / Erkan Keleş / Fikret Acar / Soner Yeşilırmak / Serkan Taştan / Özkan Küçük / Yrd antrenör / Necip Gülmüş / Yönetici Aydın Yılmaz'lı kadrosuyla onlar iyiye güzele koşuyorlar.

ONLAR FUTBOLUN TA KENDİSİ OLDULAR

Sahaya çıktıkları andan itibaren yaşadıkları heyecanın kazanma arzusunun ne kadar üst düzeyde olduğunu görebiliyoruz. Atılan pasların güzelliği, keyifle izlediğimiz birbirinden kaliteli goller, kalecilerin şaşırtan kurtarışları, galibiyet sonrası yaşanan sevinç, işte bizler buna futbolun ta kendisi diyoruz.

İZLEYENLERİ BÜYÜLEMEYE DEVAM

Sağlık Bakanlığı Kamu takımımız, tecrübeli teknik adam Alibey Yıldırım'la beraber seyredilmesi gereken takımlarımıızn zirvesinde yer alıyor. Takım kaptanlığınıı İbrahim Ekici ve Oğuz Cesur'un yaptığı mavi beyazlı ekibin tek bir isteği var, öncesinde Sağlık Bakanlığı ismini en iyi şekilde temsil etmek, sonrasında iyi futbol iyi mücadele anlayışı. Bizler bugün Devlet Tiyatroları karşısında oynanan oyundan son derece memnun kaldık. Görünen o ki Sağlık Bakanlığı takımı izleyenleri büyülemeye devam edecek. Ne diyelim rastgele diyoruz, takımınızın oynayacağı maçlarda  başarılar sizlerle olsun.

haber: metin karagöz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.