Hava Durumu

Hollanda Kocatepe Spor Kulübü

Rvv Kocatepe Spor Kulübü

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Hollanda Kocatepe Spor Kulübü
sporankara.org spor sitemiz hızla büyümeye devam ediyor. Spor sitemizi yakından takip eden Hollanda RVV Kocatepe Spor Kulübü, tanıtm sayfamızda yer almak isteyince bizlerde kısaca  tanıtmak istedik.

Hollanda Rotterdamda Kocatepe Spor Kulübü

Kulübümüz 2000 yılında SV Anadolu kulubü olarak başlamıştır. 2003 yılından itibaren RVV Kocatepe Kulübü olarak Rotterdam Zuıd bölgesinde Türk ve yabancı futbolculara futbol egitimi veriyoruz. Başkanımız Turan Atmaca'dır, Antrönörümüz Francıs Jansen.

İki  türlü  hedefle yola çıktık

1-Türk ve yabancı gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak en büyük isteğimizdir.

2-Hollandada futbol kompleksi kendisine ait tek Türk futbol kulubü olması nedeniyle, Türkıyeyi en iyi sekilde temsil etmek, futbolcularımızın Türk ve Avrupa kulüplerinde oynamasını sağlamaktır.

Bir başka hedefimiz bu sezon sampiyon olarak bir  üst lige çıkmaktır. Kalecı antrönörümüz Konyaspor'un eskı kalecisi Mustafa Sayaslan hocamızdır. Bir kaç ay önce kendısine Fatıh Terim hocamız tarafından Hollandada ki Türk futbolcu gençlerini takip etme gorevi verilmiştir. İşte takım kadromuz.

Kadro Ragıp Ozrak Ryan'ı Sardjoe Barış Akdil İsmail Adsalmış Ahmet Akkoç Hasan Şakar Kunı Romano Talha Kılıcoglu Gregory Gyebı Eyüp Şahan'dan oluşmaktadır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.