Hava Durumu

Futbol Tüm Güzeliğiyle Evlenme Teklifi

KURTTEKİN FARKI

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2019 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2019 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Futbol Tüm Güzeliğiyle Evlenme Teklifi

KURTTEKİN '' BENİMLE EVLENİRMİSİN ''

Ankara futbolunda özel bir isim, Burak Kurttekin. Futbola olan tutkusu, disiplini, adam ötesi kimliğiyle o her zaman konuşulanlardan oldu. Geçen yıl Haymanaspor'da yaşadığı şampiyonluğun ardından Çankırıspor takımına transfer olan cesur yürek, öylesine bir sürprize imza attı ki bizler buna şimdilerde Burak Kurttekin zamanı diyoruz. 

1074 Çankırıspor - Ünye 1957 Spor karşılaşması öncesi kız arkadaşı Sedef Kendir için takım arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiği sürpriz evlenme teklifi görülmeye değerdi. Kurttekin, takım arkadaşlarının sahaya çıkarken açtığı '' Benimle Evlenirmisin Sedef'im ''  yazılı pankart ile kız arkadaşının yanına çiçekle giderek evlenme teklifinde bulundu. Sedef Kendir, erkek arkadaşının bu teklifine "Evet" yanıtını verdi. Ve iki genç yürek taraftarlar taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandılar.

KENDİR "ÇOK MUTLUYUM"

Muhteşem teklife '' Çok mutluyum seni seviyorum '' mesajı ve evet sözleriyle karşılık veren Kendir'e Kuttekin'den gelen  '' Bende seni çok seviyorum '' güzel günler bizi bekliyor cevabı gecikmedi. Mutluluklar iyi insanlar, böylesine anlamlı bir güne imza attığınız için, desteğinizdeyiz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.