Hava Durumu

Fatsa'da Tekvando Farkı

TEBRİKLER TEBRİKLER

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 11:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Fatsa'da Tekvando Farkı

ŞEHİTLER TURNUVASI

Niksar da yapılan 15 Temmuz Şehitleri Taekwondo Şampiyonasına Fatsa ilçemiz en iyi 4 taekwondo sporcusu ile katıldı. Yapılan şampiyonada sporcular 2 birincilik, 1 ikincilik, 1 üçüncülük elde ettiler. Fatsa'lı  sporcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyoruz, başarılarının daimi olsun.

İŞTE BAŞARI TABOLOSU

Sueda Karip / Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi - Birinci

İlayda Dinç / Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - BirinciZümrenur Kalayan / Birikim Temel Lisesi - İkinciCeyda Güneş-Dolunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi- Üçüncü oldular.

Şampiyona sonrası bir açıklama yapan Fatsa Gençlik Spor İlçe Müdürü Sn: Halil Bekyürek sporankara.org spor sitesine yaptığı konuşması'nda '' Genç sporcularımızın şampiyonada gösterdikleri başarıdan son derece memnunuz. Tüm sporlar'da olduğu gibi Taekvando dalında da Fatsa ilçemiz'de başarı tablosunun yükseldiğini açık şekliyle görebiliyoruz. Sporcularımızın mücadelesini övgüye değer bulurken, bizlerin de onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmamızın görevimiz olduğunu düşünüyorum. Ben kendilerini ve teknik heyetimizi sizin nezlinizde bir kez daha tebrik etmek isterim' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.