Hava Durumu

Erkin Şimşir ve Ödül Zamanı

TEBRİKLER HOCAM BAŞARIN GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Erkin Şimşir ve Ödül Zamanı

KIRIKKALESPOR'DA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

18 yıl sonra gelen şampiyonluğun ardında inancın öyküsü yatıyor, bir bütünün parçası oldu onlar. Kırmızı lacivertli efsane profesyonel liglere dönüşün heyecanını yaşıyor bugünlerde. Taraftarı yönetimi, sporcusu teknik adamları ve çalışan personeli ile şampiyonluğa giden yolda engel tanımadılar. sporankara.org haber ekibi olarak, dün Türkiye futbol liglerinin başarılı teknik adamı Erkin Şimşir'i ziyaret ederek antrenör özel ödülünü vermeyi ihmal etmedik. Başarıların daimi olsun hocam sen gönül adamısın.

ERKİN ŞİMŞİR' LE FUTBOL BİR BAŞKA GÜZEL

Süper bir evlat, mükemmel bir eş, iyi bir ev reisi = işine aşık = kendisine güvenen bir teknik adam = başarı arkadaş. Böylesine bir formülle yola çıktı onlar, asla vazgeçmediler. Yozgatspor yenilgisinin ardından karamsarlığa kapılanlara ilk cevap Gülüm Pekcan Şimşir'den geldi.

 ERKİN ŞİMŞİR'E EŞ DESTEĞİ

Gülüm Pekcan Şimşir ''Başaracaksın Erkin, Kırıkkalespor'u şampiyon yapacaksın, ben sana ve futbolcularına güveniyorum, şartlar ne olursa olsun mücadelenden taviz vermek yok ''. Kendisine geldi teknik adam, başarımalıydı. Şampiyonluğa inanan bir eş, yüreğiyle oynayan futbolcular, mutlaka kazanması gerçeği ve artık zafer kaçınılmaz olmuştu. Sonrası mı ? İşte final yolu, Yozgat yenilgisinin ardından bir tarih yazan Kırıkkalespor oynadığı 9 maçı üst üste kazanarak kalesinde hiç gol görmedi ve tüm rakiplerini geride bırakarak ipi göğüsleyen takımımız oldu, bir de Sarayönü karşılaşması tabi, işte bizler buna mutlu son diyoruz spor dostları. Efsane Kırıkkalespor liglere geri dönerken, bir teknik adamın neler yapabileceğinin şahidi olduk bizler, böylesi şampiyonluğu ayakta alkışlamamız gerekmez mi ?. Ve ayağa kalkıyor, hep beraber göğsümüzü gere gere bu şampiyonluğu alkışlıyoruz arkadaş. 

ERKİN ŞİMŞİR OLMALSIN ARKADAŞ

Mütevazi kimliği, bilgisi donanımı, futbola olan sevdası ile teknik adam Erkin Şimşir'i Türkiye futbol liglerine örnek gösteriyoruz bugün.  O futbolun yüreğinden bir isim, kelimenin tam anlamıyla büyüdükçe küçülenlerden, zirveye tırmandıkça daha iyisini isteyenlerden. Evet bugün baktığınızda bir çok takımın transfer listesinde Erkin Şimşir ismine rastlayabilirsiniz. Ancak o etik  olanı yapacak, öncesi şampiyon yaptığı mücadelesini  verdiği Kırıkkalespor takımını bekleyecek, sonrası dışardan gelen transfer tekliflerini değerlendirecektir.  Ne diyelim zor olanı başardın Erkin hocam, yolun açık olsun, bizler her zaman seninle ve duacın olacağız, tebrikler tebrikler.

haber: metin karagöz ankara

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.