Hava Durumu

Efsane Çanspor Geri Döndü

ONLAR ASLA VAZGEÇMEDİLER

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 06:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 06:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Efsane Çanspor Geri Döndü

    BÖLGESEL LİGE HOŞGELDİN ÇANSPOR

Türkiye futbol liglerinin renkli takımı bölgesel amatör ligde. Geçen yıl yaşanan şansız sezonun ardından işini şansa bırakmak istemeyen efsane takım, büyük başkan Kemal Yüksel'in gelişiyle birlikte beni unutursanız yanarsınız mesajı vermişti. 

Her yer kırmızı beyaz artık, şehirde bir bayram havası, meşaleleri yakın arkadaş büyük Çanspor geliyor. Sporankara spor sitemiz tarafından yılın başkanı, yılın taraftarı ünvanına layık gördüğümüz Çanspor zirve yürüyüşünde. Onlar asla vazgeçmediler, inandılar başardılar. Onursal başkan belediye başkanı Abdurrahman Kuzu'dan, büyük başkan Kemal Yüksel ve yönetimine, tribün liderleri Hakan Dayı / Sezai Kaya ve 17.alay grubuna, esnafından memuruna, liseli öğrencisine, şehir dışından sevdalısına, teknik adamından futbolcusuna, çalışan personeline kadar bir bütünün parçası oldular. 

Böylesine güzel bir sevdanın karşılığı şampiyonluk olmalıydı, onlar başardılar. Tam 70 yıllık bir çınar'dan bahsediyoruz bugün. Yıl 1946 Çanspor'un kuruluş yılı / yıl 2016 kırmızı beyazlı efsanenin geriye dönüş yılı. Bitti mi ? bitmemeli. Bölgesel amatör ligde başlayacak olan zaman yolculuğu profesyonel lig ile sonlandırılmalı. Çünkü Çanspor'un ait olduğu yer profesyonel liglerdir. İşte taraftar işte şampiyon misali, güzel günlere doğru.

Ankara'dan sevgiler başarınızı kutluyorum, ben Metin Karagöz Çanspor'un yüreğinde bir adam. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.