Hava Durumu

Dünya Şampiyonları Trick Shot'ta Buluştu

EYLÜL KİBAROĞLU - NAZ ARICI

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2021 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2021 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Dünya Şampiyonları Trick Shot'ta Buluştu

sporankara.org 2020 yılı  en iyiler yılın sporcuları

Bir yerde Bilardonun tartışılmaz şampiyonu, bir yanda Artistik Buz Pateni şampiyonu. Eylül Kibaroğlu ve Naz Arıcı, Kibaroğlu'nun sahibi olduğu Trıckshot Bilardo salonunda bir araya geldiler. sporankara

TRİCK-SHOT BİLARDO SALONU

Eylül Kibaroğlu Türkiye de kadınlarda Avrupa şampiyonluğu elinde bulunduran tek sporcu konumunda. Babası eski bir şampiyon Esen Kibaroğlu. 10 yıl üst üste Türkiye şampiyonluğunu kimseye kaptırmayan yılın sporcusu, uluslararası turnuvalarda bir çok başarıyı da ülkemize hediye etmiş. O şimdi tecrübelerini kendisi adına açtığı bilardo salonunda sergiliyor. Şu an 50 ye yakın sporcusu bulunan şampiyon aynı zamanda 2.kademe antrenör belgesini de elinde bulunduruyor. Yenimahalle belediye spor kulübünde aktif sporculuk hayatını sürdüren Bilardonun yıldızı, milli sporcularımızın da katıldığı turnuvalarla dikkatleri çekiyor. Trick-Shot Bilardo salonunda bundan sonraki günlerde turnuvaların süreceğini ifade eden Kibaroğlu, tüm bilardo severleri salonuna davet ediyor '' Gelin birlikte bilardo oynayalım ''. İyi ki varsın şampiyon desteğindeyiz.

Naz Arıcı, o bir Dünya şampiyonu, o bir Türkiye şampiyonu. Artistik Buz Pateni branşının tartışılmaz yıldızı Arıcı, 4 Türkiye şampiyonluğu, 4 Dünya şampiyonluğunu üst üste kazanan tek sporcu konumunda. Yenimahalle belediye spor kulübünde aktif sporculuk hayatını sürdüren Arıcı, Artistik Buz Pateninde '' Gidebildiğim yere kadar gideceğim '' sloganıyla, buz pateni severlere önemli bir mesajı da vermeyi ihmal etmiyor. Haftanın altı günü 6 saate yakın çalıştığını söyleyen şampiyon, 2021 yılı içerisinde yapılacak olan tüm turnuvalarda  ülkesine altın madalya kazandırma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü söylüyor. Buz patenini çok sevdiğini, bu tutkunun vazgeçilmezi oduğunu bir kez daha hatırlatan yılın sporcusu, gelecek günlerin umutları da beraberinde taşıdığını ifade ediyor. İyi ki varsın şampiyon desteğindeyiz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.