Hava Durumu

Darıca'da İmparator Silin Sesleri

SENİ SEVİYORUZ HOCAM !! SEVİYORUZ

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2016 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Darıca'da İmparator Silin Sesleri

TEKNİK PATRON SİLİN'E SEVGİ SELİ

Türkiye futbol ligleri 3.ig üçüncü grup temsilcisi Darıca Gençlerbirliği'nde imparator Silin sesleri. Ankara'da oynanan Adliyespor karşılaşması'nda taraftarın teknik patron Ramazan Silin'e gösterdiği ilgi sevgi seline dönüştü. Seni seviyoruz seni seviyoruz, imparator Silin imparator Silin, sesleri görülmeye değerdi. Taraftar hocasına güveniyor, futbolcuların morali en üst düzeyde. Onursal başkan Şükrü Karabacak'nda izlediği karşılaşmada aldığı 3 puanla zirve yürüyüşüne çıkan güçlü ekip'te her şey güllük gülistanlık.

Başarılı teknik adam Silin ise sporankara.org haber sitesine yaptığı açıklaması'nda bakın neleri bizlerle paylaştı, söz idealist teknik patron Silin'de.

Ramazan Silin '' Zor bir deplasmandan aldığımız 3 puanla bir sonraki karşılaşma için moral depoladık. Futbolcularımın verdiği mücadeleden son derece memnunum. Ancak burada Adliyespor takımının yabana atılır bir takım olmadığını, ilerleyen haftalarda çok canlar yakacağını söylemek istiyorum. Darıca Gençlerbirliği olarak liglere iyi bir başlangıç yaptık. Yanlız maraton uzun ve zorlu. Az hata yapanın ligi göğüsleyeceği maratonda az hata yapan takım kesinlikle biz olmalıyız. Ankara deplasmanı olmasına rağmen bizleri bu önemli deplasmanda yanlız bırakmayan taraftarımızın, aynı ilgiyi evimizde oynayacağımız Bergama belediyespor karşılaşmasında da göstereceğini düşünüyorum. Darıca Şehri kenetlenmiş durumda, en büyük isteğimiz özlediğimiz şampiyonluğu yakalayarak ait olduğumuz liglere geri dönmektir '' diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.