Hava Durumu

Çubukspor'da Emin Kerimoğlu Sesleri

TARAFTAR GÖNLÜNDEKİ İSMİ AÇIKLADI

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 18:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 18:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Çubukspor'da Emin Kerimoğlu Sesleri

KERİMOĞLU GÜÇLÜ GELİYOR

Bir dönem Çubukspor başkanlığını yapan Çubuk'lu iş adamı Emin Kerimoğlu taraftarın da gönlündeki isim konumunda. İşte Çubukspor 1959 taraftarlar derneğin özel açıklaması.

SON DAKİKA: Çubukspor da yönetimin toplu istifasının ardından kulübümüz eski başkanlarından EMİN KERİMOĞLU başkanlığa seve seve talip olacağını belirtti. Çubukspor için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağını belirten Kerimoğlu '' Bu kulübü zor zamanın da desteksiz bırakmak olmaz, elimi taşın altına koyma zamanı geldi diyerek, yönetime talibiz dedi. Güçlü ve geniş bir yönetim oluşturmak istediklerini de belirten sayın Kerimoğlu: yönetimi alırsak Çubuk halkına o muhteşem taraftara yakışır bir takım oluşturup, taraftarın keyifle izleyeceği bir takım inşa edeceğiz dedi ve sözlerine su şekilde son verdi. '' Sevgili Çubukspor taraftarı arkamızda olduğu sürece aşamayacağımız engel yoktur. Ben takımımız, yönetim ve  taraftar arasında iyi bir sinerji yakalayacağımızı düşünüyorum. Şimdi destek zamanıdır.

Taraftarlar olarak bizlerde başkan  EMİN KERİMOĞLU'NA desteklerinden dolayı yanında olduğumuzu bildirdik ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN BAŞKANIM Çubuğun çubuklu'dan başka dostu yok.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.