Hava Durumu

Buz Pateninde 4 Dünya Şampiyonluğu

GURUR TABLOSU

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Buz Pateninde 4 Dünya Şampiyonluğu

ŞAMPİYON NAZ ARICI

Naz Arıcı o bir ŞAMPİYON. sporankara.org haber sitesi tarafından ARTİSTİK BUZ PATENİ branşında yılın sporcusu ünvanına görülen milli sporcumuz, övgülerinde sahibi konumunda.

4 DÜNYA 4 TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Yenimahalle Belediyespor'un Milli Sporcusu Naz Arıcı, 4'üncü kez Türkiye Şampiyonluğu'nun ardından, Slovenya'da düzenlenen Swan Challenge 2019'da Altın madalya kazanarak uluslararası başarılarına bir yenisini eklemişti. sporankara haber sitemiz tarafından düzenlenen 2020 tüm sporlar ödüller şöleninde Artistik Buz Pateni branşında yılın sporcusu ünvanına layık görülen Arıcı rekorlarıyla göz kamaştırıyor.

4 kez Dünya, 4 kez üst üste yaşanan Türkiye şampiyonluğu. Antrenörü Timuçin Özbükücü ise başarının mimarlarından. Birlikte çalıştılar, disiplinden taviz vermediler. Gittikleri SwanChallange 2019 yarışmasından başarıyla dönerek ülkemize gururu da beraberinde taşıdılar. Ayrıca Naz Arıcı'nın Ocak 2020'de 3 binin üzerinde sporcunun katılacağı dünyanın en büyük kış sporları faaliyeti olan Dünya Masterlar Kış Oyunları (Winter World Masters Games) yarışmasına, Türkiye'den katılmaya hak kazanan ilk ve tek sporcu olduğunun da altını bir kez daha çiziyoruz.

Altın Kuğu lakaplı şampiyon sporcumuzu bir kez daha tebrik ediyoruz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.