Hava Durumu

Bocce'de Şahin ve Öztürk Dünya Şampiyonu

TARİHE GEÇTİLER

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Bocce'de Şahin ve Öztürk Dünya Şampiyonu

Çin’de düzenlenen Dünya Kadınlar Bocce Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü Bocce sporcusu Necla Şahin, büyük bir başarı elde ederek takım arkadaşı Ece Öztürk ile birlikte altın madalya kazandı.

21-28 Ekim tarihleri arasında yapılan dünya şampiyonasında çift olarak yarışan Şahin ile Öztürk, Bocce sporunda Türkiye tarihinde ilk kez elde ettikleri bu başarı ile tarihe geçtiler. 

Şahin '' Bocce’ye yatırım yapılmalı ''

Dünya Bocce Şampiyonu Şahin '' Bu spora ülkemizde daha fazla değer vermeliyiz. Avrupa Bocce sporuna büyük yatırım yapıyor, bizde Türkiye olarak bu spora daha çok yatırım yapmalyız. Tesisleşme olduğunda bu alanda yeni yeni sporcular çıkacaktır. 2024 olimpiyatlarına daha iyi sporcular yetiştirilebiliriz diye düşünüyorum. Kahramankazan Belediye BaşkanımızLokman Ertürk Bocce’ye büyük yatırım yapıyor. Buradan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Mutlu Türkmen,  Antrenörü Mehmet Yönal ve sponsoru Pidosan yöneticisi Soner Cengiz'e çok teşekkür ediyorum '' diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.