Hava Durumu

Bekir Kocaarslan '' Sinanlıspor Başaracak ''

KOCARASLAN '' FUTBOL BİZİM TUTKUMUZ ''

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2016 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2016 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Bekir Kocaarslan '' Sinanlıspor Başaracak ''

Ankara amatör futbol liglerinin tecrübeli oyuncusu Bekir Kocaarslan '' Futbol bizim tutkumuz ''  mesajıyla Sinanlı'dan sesleniyor. İşte Kocaarslan işte mesajı,  sporankara.org farkıyla siz spor severlerle paylaşıyoruz.

Bekir Kocaarslan '' Evet bizler futbolun asla vazgeçilmez olduğunu savunanlardanız, bu bugün de böyle oldu yarin de böyle olacak. Bu sevdaya bir tutuldunuz mu nasıl hayır diyeceksiniz onu da tam olarak çözebilmiş değiliz. Öncelikle sporankara.org spor sitenize Ankara da amatör futbola verdiğiniz değerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Meşakatli bir işi layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Haberlerinizi ilgiyle takiip ediyorum ve sporankara.org spor sitesi abonesiyim artık.

Biliyorsunuz bu yıl Sinanlı takımına transfer oldum. Burada futbola bambaşka bir ilgi var. Bu sezon farklı hedeflerle yola çıkıyoruz. Baktığımızda yapılan transferlerin Sinanlı'yı zirveye taşıyacak kalitede olduğunu görebilirsiniz. Çıktığımız ilk maçta Yaşamkent takımını farklı mağlup ederek maratona moralle başladık. Şimdi önümüzde bir derbi karşılaşması var. Hafta sonu evimizde grubun güçlü temsilcisi Ayvalıspor'la oynuyoruz. Buradan Sinanlı'lı spor severlere sesleniyorum, bu önemli karşılaşmada takımlarını yanlız bırakmasınlar, inansınlar Sinanlıspor bu işi  başaracak. Ve ayrıca spor siteniz aracılığıyla tüm takımlarımıza şahsım ve Sinanlıspor adına başarılar dilemek istiyorum, yıl fair-play yılı olsun '' diye konuştu.

sporankara.org haber ekibi olarak bizlerde başarılar diliyoruz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.