Hava Durumu

Basketbol ve Voleybol Bitti Ya Futbol

TEMENNİMİZ FUTBOL İÇİN

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2020 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2020 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Basketbol ve Voleybol Bitti Ya Futbol

Türkiye voleybol ve basketbol ligleri, şampiyon ilan edilmeden ve küme düşme olmadan sonlandırıldı.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle tüm liglerin şampiyon ilan edilmeden ve küme düşme olmadan sonlandırıldığını duyurdu.

TBF'den yapılan açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelenen basketbol liglerine ilişkin tüm senaryoların değerlendirildiği ve başta ilgili bakanlıklar olmak üzere FIBA ve TBF Sağlık Kurulu ile tüm kulüplerin görüşlerinin alındığı belirtildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, kadın ve erkek liglerinde bu sezonun, Corona virüsü salgını sebebiyle mevcut haliyle tescil edildiğini açıkladı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ, kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut haliyle tescil edildiğini açıkladı. Liglerde şampiyon ve küme düşme olmayacak. Alt ligden gelen takımlarla gelecek sezon hem kadınlar hem erkeklerde 16 takımla oynanacak.

YA FUTBOL ?

Gözler Voleybol ve Basketbol Federasyonlarının aldığı kararlarının ardından TFF çevrildi. Ağırluklı görüş liglerin oynanmayacağı yönünde birleşiyor. Konunun kısa zaman içerisinde netleşeceği ise gelen bilgiler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.