Hava Durumu

Antalya Başkanlar Kurulu Sona Erdi

HER ŞEY İYİYE KOŞMALI

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2017 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2017 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Antalya Başkanlar Kurulu Sona Erdi

Toplantıya Pursaklar Belediye Başkanı Sayın Selçuk ÇETİN, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda POLAT, TFF İl Temsilcisi Mustafa YILDIZ, TÜFAD Ankara Şubesi Genel Sekreteri Tahir ÇOPUR, TFFHGD’yi temsilen Akif Murat ERGÜNEY,İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Bülent GÜNEN,  Saha Komiserleri Derneği Ankara Şube Başkanı Ahmet HOZANLI, TFF İl Disiplin Kurul Başkanı Av. Cengiz ALBAYRAK, İlimizin değerli yazılı ve görsel Basın temsilcileri ile 170 Amatör Spor Kulübümüzün Başkan ve Yöneticileri katılmışlardır.

Ulu önder M. Kemal ATATÜRK ve aziz Şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile toplantı başlandı. Başkanlar Kurulu Divan Heyeti Federasyon Başkanı Murat KANDAZOĞLU Başkanlığında, Engin BOZKAYA, Abdullah ALBUNAR, Mustafa YILDIZ’ dan oluştu.

Ankara ASKF Başkanımız Murat KANDAZOĞLU yapmış olduğu sunuş konuşmasında Başkent olmamız nedeniyle üretkenliğimizin sürekli olması gerektiğini belirterek kulüplerimizin kurumsallaşmasının kaçınılmaz olduğunu belirtmiştir. Kandazoğlu devam eden konuşması'nda '' Bizim varlık sebebimiz kulüplerimizdir. Sorunlarımızı çözmek için çaba sarf ediyoruz. Yaşadığımız sorunlara, olaylara karşı olumlu yaklaşırsak çözüm üretebiliriz. Yapacağımız eleştirilerde yapıcı olmamız çözüm noktasında da olumlu sonuçlar getirecektir. Bir aile olarak karşılıklı ilişkilerimizde birbirimize saygı ve sevgi duymak zorundayız,  sevgiyi çoğaltmak için  nefreti ortadan kaldırmalıyız.” diye konuştu.

KANDAZOĞLU, tesisleşme noktasında çalışmaların devam ettiğini vurgulayarak, “ Başkentimize yeni tesisler kazandırmak için temaslarımız devam ediyor. Bu noktada şimdiye kadar göstermiş oldukları anlayış nedeniyle başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay KILIÇ, Spor Genel Müdürümüz Mehmet BAYKAN ve tüm bürokrat kadrolarına teşekkür ediyoruz. Ayrıca Ankaraya yapılacak olan yeni stadın inşaat  aşamasında, 19 Mayıs Stadı altında yer alan spor kulüplerimizin mağduriyetlerinin önlenmesi adına da görüşmelerimiz devam ediyor , inşallah bu hususta da desteklerini esirgemeyeceklerdir. “ dedi.

Protokol ile Taban Birliklerimizin Yönetici ve Başkanları yaptıkları konuşmalarda  birlik beraberlik mesajları vererek toplantının faydalı geçtiği tüm kesimler tarafınca dile getirilmiş, kulüp başkanları yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri doğrultusunda görüşlerini ifade etmişlerdir.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı sonrasında Başkanlar Kurulu Sonuç Bildirgesi hazırlanarak kamuoyuna sunuldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.