Hava Durumu

Altındal lar Başkan Kandazoğlu'nu Kutladılar

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2021 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Altındal lar Başkan Kandazoğlu'nu Kutladılar

YİNE YENİDEN KANDAZOĞLU

AASKF SEÇİMİNİ GERİDE BIRAKTIK

Ankara futbolunun renkli temsilcisi Onbirateşspor Kulübü Başkanı Mazlum Altındal ve yeni yönetim kurulu üyesi Mustafa Altındal'dan kutlama mesajı.

Mazlum Altındal '' Öncelikle Başkan Kandazoğlu ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Sonuna kadar hakedilen bir galibiyet oldu. Murat başkanı ve yönetimi cefakarca çalıştılar. Bizler uzun yıllardır bu camianın içerisindeyiz ve alınan oylar emeğin fedakarlığın karşılığıdır. Umuyorum bugünden sonra amatör sporlara verilen hizmet daha da üst sıralara tırmanacaktır. Onbirateşspor Kulübümüze ait ne sorumluluk düşerse yapmaya hazırız. Ankara sporun başkenti olana kadar mücadelemizi sürdürmeye kararlıyız. AASKF yönetimi ve tüm kulüpler olarak birliği beraberliği ön planda tutarak çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Tabi yeni yönetim kuruluna seçilen ailemizden birisi, Mustafa Altındal'ı da ayrıca tebrik ediyor ve kendisine güveniyorum. Başarılar seninle olsun her zaman desteğindeyiz kardeşim'' diye konuştu. 

Mustafa Altındal '' Başkanımız Kandazoğlu ve yeni yönetimimizi gönülden kutluyorum. Hep beraber büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Seçimler öncesi şahsıma gelen teklife teşekkür ediyorum. Amatör sporlara hizmet edebilmek, fayda sağlayabilmek hepimizin sorumluluğudur. Seçim günü salonda gördüğüm atmosferden son derece etkilendim. Şimdi sırada bu coşkuyu heyecanı sahalara taşımak var. Çok güçlü bir ailenin üyesi olmaktan onur duyuyorum. Bugünden tez yok çalışmalara başlıyoruz. Ankara amatör sporlar adına örnek kent olmalıdır. Bunu hep beraber başaracağız. Her şeyin hayırlısı olsun '' diye konuştu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.