Hava Durumu

Altındağ'dan Şeker Tadında Bir Maç

ONLAR UMUT TAZELEDİLER

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2016 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2016 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Altındağ'dan Şeker Tadında Bir Maç

Ankara futbolu bölgesel amatör lig temsilcisi Altındağ belediyespor, evinde oynadığı Kayseri Şekerspor karşılaşmasını yıldız oyuncusu Felipe'nin penaltı golüyle geçerken, altın değeri'nde 3 puanın da sahibi oldu. Kaybeden takımın ben artık bu sezon yokum diyeceği  maçta  kazanan Altındağ belediyespor, umutlarını da koruyan takım görünümünde. İkinci yarıya fırtına gibi  başlayan mavi lacivertlilerin galibiyet serisi sürüyor. Haftaya Kırıkkalespor deplasmanı'na çıkan takımımız bu karşılaşmayı kazandığı takdirde zirve yarışı için büyük bir avantaj elde edecek.

İŞTE ALTINDAĞ BELEDİYESPOR / K.ŞEKERSPOR MAÇ KADROSU

Tuğrul, Barış, Abdullah, Gökhan, Felipe, Hüsnü, Emrah, Ömer, Uğur, Matheus, Ayvaz / Sinan, Gökhan Demircan, Ümit Avcı, Alkan, Zülfikar.

Teknik Patron: Özgür Vurur

Maç sonrası bir konuşma yapan başkan  Tamer Açar  sporankara.org spor  sitesine yaptığı açıklaması'nda '' Altındağ belediyespor olarak her şeyin henüz bitmediğini bir kez daha ispatladık sanırım. İkinci etabın takımımız için ne kadar olumlu geçtiğini beraberce görüyoruz. Kayseri Şekerspor karşılaşmasını kazanarak haftaya oynayacağımız derbi karşılaşması için moral tazeledik. Tek isteğimiz Kırıkkalespor müsabakası'ndan ismimize yakışır bir şekilde dönmektir. Bizler teknik heyetimize, sporcularımıza ve bizleri hiç bir maçta yanlız bırakmayan taraftarlarımıza güveniyoruz, kazanan biz olacağız'' diye konuştu.

sporankara.org başarılar diler

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.