Hava Durumu

Adliyespor Antrenörü Alper Gülter

GÜLTER '' AİLE ORTAMINDA ÇALIŞIYORUZ''

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2016 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2016 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Adliyespor Antrenörü Alper Gülter

Ankara futbolu 3.lig temsilcisi Adliyespor antrenörü Alper Gülter'den '' Aile ortamında çalışıyoruz '' mesajı. Genç teknik adam Gülter sporankara.org haber sitemizi ziyaret ederek düşüncelerini bizlerle paylaştı, bakın ne diyor genç antrenör arkadaşımız Gülter.

Alper Gülter '' Öncelikle sporankara.org spor sitesi ve çalışanlarını kutluyorum, spor adına yapılması gereken tüm güzellikleri bizlerle paylaşıyorlar. Adliyespor takımımıza gelince, ben bir antrenör olarak kesinlikle şanslı olduğumu düşünüyorum. Futbolu zirveye taşımak isteyen yönetimi, tecrübeli işini bilen teknik adamı, kendine has taraftarı, çalışkan ve cefakar sporcularıyla biz büyük bir aileyiz diyorum. 

Bugün baktığımızda puan sıralaması'nda zirve konumundayız. Bu günlere gelinmesinde hep birlikte mücadelenin meyvalarını topladığımızı ifade etmek isterim. Hedeflerimiz konusunda asla taviz vermeyen bir yönetim anlayışıyla yolumuza devam ediyoruz. Tesisleşme adına yapılması gerekenler süratle tazeleniyor, her geçen gün üstüne koyarak artıları gündemimize taşıyoruz. Tüm bunların yanında başarıyı kırmızı beyazlı renklerle özdeşleştrmek isteyen bir ruha sahibiz. Bugün ve bundan sonraki günlerde her şeyin daha da iyiye koşacağı inancımız büyüsüyle bizlerle beraber. Parolamız her zaman olduğu gibi çalışmak, çalışmak ve çalışmaktır. İnşallah son gülen Adliyespor olacaktır '' diye konuştu.

sporankara.org unutma fark biziz

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.