Hava Durumu

AASKF U-Miniminikler Futbol Şenliği

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
AASKF U-Miniminikler Futbol Şenliği

Federasyonumuz tarafından düzenlenen,  2016-2017 Amatör Futbol sezonunda Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı merhum  İlhan Cavcav  anısına gerçekleştirilen   U11 Miniminikler Futbol Şenliği  madalya töreni şölen havasında tamamlanmıştır.

67 spor kulübünün katılımı ile gerçekleştirilen İlhan Cavcav U11 Miniminikler Futbol Şenliği madalya törenine, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanımız Sayın Murat Kandazoğlu  ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Taban Birlik temsilcilerimiz, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sayın Murat Cavcav ile Yönetim Kurulu Üyeleri, 67 takım yöneticileri, sporcuları, sporcu aileleri ve tüm spor severler katıldı. Katılımın yoğun olduğu törende lige katılan tüm sporcularımıza madalya takdim edilerek, Federasyonumuz ve Gençlerbirliği Spor Kulübü tarafından sporcu ve ailelerine köfte, ayran, su ve tatlı ikram edildi.

Madalya Törenin de konuşma yapan Federasyon Başkanımız Kandazoğlu, “İlhan Cavcav  Türk Futboluna çok büyük hizmetleri yanında, duruşuyla yapmış olduğu icraatlar la gelecek nesillere örnek gösterilebilecek çok önemli bir spor adamıydı. Başkanlık ve yöneticilik yapmak isteyen genç yöneticilere rol model olmuştur. Üniversitelerde yöneticiliği ve politikalarıyla  tez konusu olması gereken bir başkandı. Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.” dedi. Konuşmasına ailelere telkinde bulunarak devam eden Kandazoğlu, “çocuklarımızın iyi birer futbolcu olabilmeleri için yetenek, disiplin, kişilik ve sporcu karakterlerinin oturmasının en önemli ayağı olan U11 kategorisidir. Bir anlamda futbolun ilköğretimidir. Dolayısıyla bu kategoride görev alan teknik adamından hakemine kadar futbolun tüm paydaşlarının çocuklarımıza eğitici, hoşgörü, sevgi dolu  ve tam bir  baba şefkati ile yaklaşmaları gerekmektedir. Ailelerimize düşen görevde  çocuklarımızı elinden tutup sadece futbola götürmek değil, diğer spor branşlarıyla da tanışmalarını sağlayarak çocuklarımızın seçimlerinde destek olmaktır.” diyerek  konuşmasını tamamlamıştır.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Murat Cavcav, geleneksel olarak yapılan turnuvanın bu yıl babası İlhan Cavcav  adına yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Türk Futbolunun Duayeni İlhan Cavcav bu ülkede önemli bir kişiliğe sahipti. Onun adına böyle güzel bir  organizasyonun düzenlenmesi bizleri son derece memnun etti. Bunun için  Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanımız Murat Kandazoğlu’na ve Yönetimine  çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Madalya Töreni çekilen hatıra fotoğrafları ve ikramlarla coşku içinde sona erdi.

Federasyon olarak kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, katılımcılarımıza ve tüm camiamıza teşekkür ederiz.

ANKARA AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.