Hava Durumu

Aaskf Genel Kurulu Kasım Ayında

3 AY SONRAYA ERTELENDİ

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2020 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2020 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Aaskf Genel Kurulu Kasım Ayında

GENEL KURUL HAKKINDA

TüzüK gereği 2020 Nisan ayında yapılması gereken 21. Olağan Genel Kurul Toplantısı için gerekli hazırlıklar yapılmıştır. Genel Kurulun birincisi 6 nisan'da, çoğunluk sağlanamazsa ( Gençlik Parkı Necip Fazıl Toplantı Salonu ) çoğunluk sağlanamaz ise ikincisi 16 Nisan'da yapılmak üzere yer tahsisi yaptırılmış, ücret yatırılmıştır.

Ancak,Covid 19 salgını nedeni ile yayınlanan 7244 sayılı Yeni Korona virüs (covid 19) Salgınının Ekonomik ve Sosyal Hayata Etkilerinin azaltılması hakkındaki Kanunla Genel Kurul toplantıları üç ay ertelenmiş, İç İşleri Bakanlığına gerekli görülmesi halinde üç ay erteleme yetkisi verilmiştir. Kanunla yapılan erteleme nedeniyle Nisan ayın'da yapılmayan Genel Kurul için bu defa Ağustos ayı için hazırlıklar tamamlanmış, gerekli kararlar alınarak birinci toplantı 22 Ağustos, ikinci toplantı 31 Ağustos tarihleri olmak üzere ( Atatürk Spor Salonu ) yer tahsisi sağlanmış, bu defada İçişleri Bakanlığının 24.07.2020 tarih ve 4720 sayılı olurları ile Genel Kurul üç ay sonrası Kasım ayına ertelenmiştir.

Genel Kurulun pandemi kurallarına uygun gerekli tedbirleri alarak daha fazla geciktirmeden Ağustos ayı içinde yapmak için İçişleri Bakanlığı Ankara Valiliğine müracaat edilmiş, ancak alınan cevabi yazıda İç İşleri Bakanlığının 4720 sayılı oluru hatırlatılarak olumlu cevap verilmemiştir.

AASKF YÖNETİM KURULU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.