Hava Durumu

Yusuf Kılınç'tan Yenidoğanspor Mesajı

GÜCÜMÜZÜ SARI SİYAH RENKLERDEN ALIYORUZ

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2017 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Yusuf Kılınç'tan Yenidoğanspor Mesajı

MÜCADELE HAYATIMIZIN BİR PARÇASI

Ankara Yenidoğanspor Kulübü yöneticisi Yusuf Kılınç, sessizliğini sporankara.org haber sitesine bozdu, söz sırası cefakar yönetici Kılınç'ta, bakın neleri söylüyor yürekli insan '' Biz gücümüzü sarı siyahlı renklerden alıyoruz''.

Yusuf Kılınç '' Öncelikle amatör futbol sevdalılarına selam olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum. Öylesine günler yaşıyoruz ki işin içerisinden çıkmanız için sihirbaz olmanız gerekiyor. Futbol dayanılmaz hale geldi, şartların bize neler getireceğini de bilemiyoruz artık. Ekonomik anlamda sıkıntılarımız en üst durumda, şimdilerde gönüllü futbol elçileri bulması da zor görünüyor. Gelenlerinde çok çabuk şekliyle kaybolduğunu görüyoruz. Ancak her şeye rağmen Yenidoğanspor olarak bir elin parmakları kadar da kalsak, buralardan gitmeye asla niyetimiz yok diyebilirim.

ÇOK YAKINDA ŞÖLENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Bugün tam 25 yıla yakın gerçekleştirdiğimiz geleneksel gecemizi çok yakında gerçekleştiriyoruz. Bu şölende amatör futbolun gerçek dostu Aykut Akalın abimizin düşüncelerini, görüşlerini  desteğini de yanımıza alarak dillere destan bir Yenidoğanspor gecesi yapmak en büyük isteğimiz olacaktır. Sonraki günlerde yeniden yapılanarak yeni yönetim kurulumuzla birlikte bambaşka bir yolculuğa yelken açacağız. Mücadele hayatımızın bir parçası değil mi zaten, bugüne kadar bu mücadelenenin içerisinde olduk, bundan sonrada olmaya devam edeceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.