Hava Durumu

S.Zaferspor Başkanı Anaz '' Ligler Tekrar Edilsin ''

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2020 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2020 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
S.Zaferspor Başkanı Anaz '' Ligler Tekrar Edilsin ''

ŞU ANDA SAĞLIK SÖZ KONUSU

Site Zaferspor Kulübü Başkanı Fatih Anaz, dünyanın ve ülkemizin koronavirüsü tehlikesi ile kıyasıya savaştığını, zor bir sürecin yaşandığını ve bu süreçten hep birlikte kurtulmaları gerektiğini söyledi. Şu anda sağlığın söz konusu olduğunun da altını çizen Anaz '' Bütün kriterler yerine getirilmedikten sonra,  tüm spor liglerinin kaldığı yerden devam etmesi mümkün değildir. Bu olaya bakış açısı da böyle olmalı.

MADDİ SIKINTILAR OLACAKTIR

Baktığımızda Kulüplerimizin maddi sıkıntıları da olacaktır,  ama sağlık birinci planda olduğu için var olan duruma göre hareket etmeliyiz. Birçok farklı görüşün olduğunu görüyoruz. Herkesin bir beklentisi var. Bunların hiçbiri sağlığın önüne geçemez. Bu kriz netleşmeden, çözülmeden sportif anlamda ne yapacağımızı söylemek oldukça zor görünüyor.

LİGLER OYNANMAMIŞ KABUL EDİLSİN

“ Süreç uzadığında sağlıktan önemli bir şey yok diyorsak eğer, liglerin tamamen durdurulması gerekir. Bu seneki ligi seneye nasıl taşıyabiliriz. Benim özel görüşüm, durum uzarsa kesinlikle liglerin oynanmamış diyerek bitirilmesi, liglerin tekrar edilmesidir. Doğru olanın bu olduğunu söyleyebilirim '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.