Hava Durumu

Performans ve Balgatspor'la Futbol Keyfi

ANKARA FUTBOLU BİR BAŞKADIR

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2019 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2019 17:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Performans ve Balgatspor'la Futbol Keyfi

Ankara amatör ligde şampiyonluğu hedefleyen iki takımının keyif veren mücadelesini izledik bugün. Bir yanda usta isimlerden kurulu etkili kadrosuyla Performans takımı, diğer yanda genç dinamik ve ümit vaad eden kadrosuyla Balgatspor takımı. 

Bu tür maçlarda önemli olan hedefler ve olması gerekenlerdir. Skorun ötesine taşındığına inandığımız bu karşılaşma için çok şeyleri söyleyebiliriz. Baktığımızda Çağlayan Özat ve talebelerinin bu ligin çok çok üstünde olduğunu görüyoruz. Oynanan futbol ve seyir zevki açısından izlenmesi gereken bir takımımız. Bugünkü karşılaşmayı kazanarak tablonun zirvesine yerleştiler. Gelin hep beraber Performanspor takımımızı şimdiden şampiyon ilan edelim. Bizce yapılması gereken bu renkli kimliği gelecek sezonlara taşımak olmalıdır. O anlamda süratle gelecek yılın planlaması yapılmalı ve hedefler konusunda hızlı düşünülmelidir. Sporankara haber ekibi olarak futbolunun yeni sesine bir kez daha hoşgeldin diyoruz, yolunuz açık olsun.

Bir diğer yanda Cevdet Karakuş'la artık özdeşlenen Balgatspor, genç ve dinamik bir takım görünümünde. Pırıl pırıl bir takım izledik bugün. Oynama istediğiyle dolu dolu bir takım. Tecrübeli usta abileri karşısında cesurca mücadele ettiler. Skora asla bakmadılar, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken alkışı da hakettiler sanırım. Ankara futbolu ne kadar zorları da yaşasa da umutlar kesinlikle tükenmemelidir. İşte Balgatspor, işte Cevdet Karakuş hocamız, işte genç ve umut vaad eden gençlerimiz. Sizleri israrla takip edeceğiz genç adamlar, çünkü futbol öylesine güzel bir tutku ki tarifini yapabilmek oldukça zordur. Çalışmaya devam diyorum, bir yerleri yakalamayı başarana kadar savaşmaya devam. 

SPORANKARA.ORG SİZİN HABER SİTENİZ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.