Hava Durumu

Özcan '' Hepimizi Zor Günler Bekliyor ''

BİRLİKTE BAŞARMALIYIZ

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2020 06:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2020 06:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Özcan '' Hepimizi Zor Günler Bekliyor ''

Ankara futbolunun renkli temsilcisi Önderspor Kulübü Başkanı Metin Özcan sessizliğini sporankara.org haber sitesine bozdu. İşte o sohpet ve geriye kalanlar.

Metin Özcan '' Öncelikle sporankara haber sitenizin uzun zamandır takipçisiyiz ve keyifle izliyoruz. Bu meşakatli bir iş ve verdiğiniz emeğe teşekkür ediyorum. 

Bizler gelince, bugün içinde bulunduğumuz durum gerçekten içler acısı. Önderspor Kulübü olarak amatör futbola yıllardır hizmet ediyoruz, çok eski ve köklü bir kulübüz. Bugün baktığımızda Önderspor Kulübümüzden yetişerek profesyonel takımlarda top koşturmuş futbolcular görebilirsiniz. Ancak düne baktığımızda şartların oldukça lehimize olduğunu söyleyebilirim. Şimdilerde yaşadığımız zorluklar ise unutulur gibi değil. 19 mayıs stadyumunun yıkılmasıyla birlikte evimizi kaybettik sanki. Hala şok içerisindeyiz. Bir semt takımı olarak çareler arıyoruz. Ancak bu sadece tek başımıza başaracağımız bir konu değil. Eski günlerde spnsorlarımıza rahat bir şekilde ulaşabiliyor ve desteği rahatlıkla alabiliyorduk. Pandemi dönemi her şeyin tuzu biberi oldu. Maddi anlamda yoklar zinciri yakamızı bırakmıyor. Manevi değerlerimiz mücadelemiz tamam ama bunun yanında maddi değerlerinde yanımızda olması gerekmekedir. Amatör futbol yüreğimizin değişmez bir parçası. Elimizden ne gelirse çaba sarfediyoruz. Olaya sadece Önderspor olarak bakmamız yanlış olur '' HEPİMİZİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR ''. Bu da demektir ki birliktelik günleri hızlandırılmalıdır. Semt takımlarının çektiği çile tekrar tekrar değerlendirilmelidir. Ne yapılabilir anlamında çözümler üretilmelidir. Belediyelerimiz Stk lar harekete geçmeli, verilecek destek artırılmalıdır. Ankara futbolu dayanışma gerektirir. Tüm semt kulüplerimiz beraberce hareket etmeli, öneriler su yüzüne çıkarılmalıdır. Şimdiler ben sen o değil, biz zamanıdır '' diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.