Hava Durumu

Önderspor'dan Mesaj Var '' Moralimizi Kaybetmeyelim ''

FUTBOLU ÖZLEDİK

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2020 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2020 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.sporankara.org
Önderspor'dan Mesaj Var '' Moralimizi Kaybetmeyelim ''

ta

25 yıla dayanan dostluğu taşımayı başaran iki futbol sevdalısı. Corona vahşetinin hızla sürdürdüğü bu günlerde yeşil sahalara olan özlemlerini dile getirdiler. Bakın neler söylüyor gönül dostları.

Metin Özcan '' Bu birlikteliği bu günlere getirirken sevgimizi saygımıza da beraberinde taşıdık. Yeşil sahaların bizlere verdiği tüm güzellikler yerli yerinde duruyor sanırım. Futbolu seviyorsanız eğer bu sevdanızdan vazgeçmeniz mümkün değildir. Önderspor tutkumuzun bir parçası bizim. Kırmızı beyazlı renklerle iyiyi güzeli sevinci hüznü birlikte yaşadık. Zorlu bir dönemden geçiyoruz ve bu dönem içerisinde çabalarımız Önderspor isminin ayakta kalmasını sağlamak olacaktır. Bir semt takımının ayakta kalabilme şartları her geçen gün ağırlaşıyor. Verilen destekler adeta yok gibi. Cebinizde varsa yürüyebilirsiniz yoksa işiniz kolay olmayacaktır. Bir de yanında corona vahşeti, ne şekilde davranacağımızı şaşırmış durumdayız. Bunun yanına futbol özlemini de eklerseniz nasıl bir çaresizlik yaşadığımızı görebilirsiniz. Buradan tüm semt kulüplerine sesleniyorum, birlikteliği dayanışmayı üst düzeye taşıyamazsak eğer kaybederiz, kayboluruz. Hepimizin şapkamızı önümüze koyarak düşünmesi gerekiyor. Bu işin şakası yok, kalmadı. Zaman aleyhimize işliyor. Metin Özcan Tayfun Nuray Necmettin Özcan  olarak Önderspor'un onurlu mücadelesinde kararlıyız. Her şeye rağmen moralle güzel günler için dua edeceğiz ''diye konuştu.

Tayfun Nuray '' Kendimi her dönemde Önderspor ailesinin içerisinde hissettim. Kısa ayrılıklar olsa da kalbimizin bir köşesinde Önderspor ismi olmuştur. Uzun yıllara dayanan bu beraberliği önemsemek durumundayız. Dostluklar kolay bulunmuyor. Futbol çok şeyleri ifade ediyor bizim için. Yaşamınızı paylaşıyorsunuz bir yerde. Bugün Önderspor'da bir kez daha mücadeleyi seçtik. Futbol adına değerleri ortaya çıkarıp faydalı olabilirsek ne mutlu bizlere. Ancak şunu ifade etmeliyim ki şartlar eskisi gibi değil. Tüm zorluklar kapıda ve yakamızı bırakmıyor. Eski huzurumuz yok. Yukarı liglere sağlanan şartlar amatör liglere sağlanmıyor. Sadece kişilerin çabalarıyla ne zamana kadar koşacağız. En büyük isteğimiz futbolumuzu yönetenlerin bir an önce kalıcı çözümler üretebilmesidir. Özellikle semt takımları futbolun tuzu biberidir. Corona vahşetini de düşündüğümüzde semt takımlarının yaşadığı zorlukları görebilirsiniz. Bizler elimizden geleni yapmaya devem edeceğiz ama nereye kadar, ilerisini göremiyoruz. Şartların iyileşmesinden başka ne isteğimiz olabilir ki. Ne diyeyim tüm kulüplerimize kolay gelsin gerçekten durum zor diyorum. Ve şartlar ne olursa olsun moralimizi kaybetmeyelim, güzel günler bizlerle olsun ''.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.